Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Не ги предизвиквайте! Тези три зодии са безмилостни и отмъстителни!

Ето кои са трите най-отмъстителни зодиакални знака, от които трябва да се пазите!

Риби

Рибите могат и да ви се струват невинни, но прекомерната им чувствителност е много притеснителна. Те бързо се обиждат. Ако ги разстроите с нещо, ще си платите прескъпо!

Те няма да ви ударят по слабото ви място – нещо, което би направил Скорпионът. Те ще трупат гнева си, ще ви проклинат и ще използват всяка възможност, за да ви причинят болка, каквато вие сте им причинили.

Не е изключено да се събудите една сутрин и да разберете, че причината да нямате пари, хубава работа и приятели се дължи на обстоятелствата, че някога вие сте причинили същото на приятеля си Риби преди много години.

Скорпион 

Не е тайна, че Скорпионът е един от най-отмъстителните знаци на зодиака. Ако сте пресекли пътя на Скорпион, пригответе се не просто да напуснете града, но и да изтриете всичките си профили в социалните мрежи, да промените името си и да се заобиколите с кучета пазачи.

Оскърбеният Скорпион е най-смъртоносното оръжие. Дори и да не го показва, трябва да знаете, че вече ви е унищожил в мислите си. При това милион пъти.

Дева 

Девите не са отмъстителни като Скорпиона, Рибите и Телеца, но също са много опасни, защото не може да разберете какво може да ги обиди. Отмъщението на Девите се проявява под формата на пасивно-агресивни коментари и странно поведение.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари
Зареждане...