Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Не им вярвайте! Тези три мъжки зодии са най-големите лъжци в зодиака!

Най-неприятното нещо за една жена е да има мъж до себе си, който лъже и мами. Колкото и да ни се иска те трудно се променят, особено ако измамите са им в кръвта от раждането.

За да не се чудите повече, представяме топ 3 на зодиите, от които мъжете лъжат най-много.

Риби

Мъжете от зодия Риби са собственически настроени към половинката си и са много ревниви. Те в някаква степен приличат на Лъвовете в това, че са склонни да излъжат и измамят партньорката си без да се усетят или да се замислят колко много ще я наранят.

Мъжете от този знак често дават поводи за ревност на любимата си, просто защото много им личи, ако някоя друга жена ги привлече по някакъв начин.

Лъв

Мъжете от този зодиакален знак имат наистина огромно его и винаги са жадни за внимание. Те могат без да искат (от чиста суета) да преминат границите на лоялността и да измамят половинката си, без дори да си дадат сметка за това, което правят.

Въпреки че може да си мислите, че сте в безопасност с партньор от зодия Лъв, поне по отношение на изневери, то истината е, че той все се оглежда за нова „плячка“.

Близнаци

Мъжете Близнаци са „най-хлъзгави“ представители на силния пол в зодиака. Жените просто не трябва да вярват в думите им прекалено много, защото все някога ще се разочароват.

Те са много словоохотливи и забавни, но някак успяват да заблудят и подведат дамите относно своите скрити тайни. В същото време тези мъже са склонни да разпространяват чуждите тайни и дори да ги „украсяват“.

Коментари
Зареждане...