Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Не му остана длъжна! Вижте как отговори Андреа на нападките на инж. Митко Димитров!

„Май гузен, негонен бяга…“ отсече фолк певицата Андреа по повод последното изказване на инж. Митко Димитров.

Преди дни продуцентът се изказа изключително грубо за бивши и настоящи изпълнители в гиганта „Пайнер“, които породиха редица много негативни коментари по негов адрес.

Едно от тях (виж всички ТУК) се отнасяше до една от актуалните певици в каталога на фирма „Пайнер“ – ДесиСлава. Как тя опитвала безуспешно да се реализира, правила е телевизия, опитала и навън, но в крайна сметка нищо не й се е получило и как тя с подвита опашка се върнала във фирмата.

#kardjali thank u ??

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Много е грозно да се говори така за настоящ изпълнител, но явно липсва уважение“, коментират феновете.

Другото изказване обаче е по-интересно. Става въпрос за Андреа, която дори и без „Пайнер“ си остана на позицията, която е. Продължава да получава отличия от съседните държави, които не просто не спират, а се увеличават!

А какво всъщност каза шефа на „Пайнер“ за Андреа?

За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинения и упреци са толкова неоснователни, а и нямат никаква логика.

Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвсякъде, което е повече от нелепо. Да не говорим, че изобщо не съм се и интересувал от нейното развитие“.

?

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Интересен е факта, че Андреа никога НЕ е казвала подобно нещо! Ето какво сподели Андреа пред близки, по повод изказването на инж. Митко Димитров

Аз не съм потресена какво е казал за мен. Потресена съм от факта как се изказва за певица, която носи приходи във фирмата му – ДесиСлава!

Само не знам кой плюе там, където е ял.. Като той даже яде, като го прави! Никъде не съм казала, че ми спира участията. Май се получава, че гузен негонен бяга..“

Коментари
Зареждане...