Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Не ви трябва такава жена! Това са трите най-меркантилни зодии!

Всеки обича да си угажда от време на време. Хора сме все пак, а и се нуждаем от пари, за да живеем, колкото и да не ни е приятно да го признаем.

Но има хора, които са малко по-увлечени от други, когато става дума за пари и луксозни придобивки. Тази склонност се дължи и на зодиакалния ви знак.

Докато у всеки има някакъв вид материализъм, някои обичат да харчат парите си, сякаш няма утре.

Ето и кои са най-материалистичните в зодиака.

Лъв

Тъй като те са царете и цариците на джунглата, заслужават най-доброто. Като типичен огнен знак, те често изразяват своята страст към всичко, което искат в живота, в това число и към материалните придобивки.

Стрелец

Това е най-приключенският знак в зодиака, така че техният материализъм е малко по-различен от този на другите зодиакални знаци.

Стрелците не харчат парите си толкова за дрехи, защото нямат време. Те винаги са някъде на път. Вместо това повечето от парите им отиват за нови преживявания и пътувания, които ги отвеждат до екзотични места и понякога елиминират всичките им спестявания.

Представителите на тази зодия са известни също така и със своята нетърпеливост, което до голяма степен е причина за необмислените финансови решения, които взимат.

Телец

Родените под този знак обичат всички хубави неща и не се срамуват от желанието си да харчат.

Телците работят усилено, затова са склонни да вярват, че заслужават да похарчат част от спечелените пари за себе си. Техният материализъм има отношение и към факта, че те са много упорити.

Така че, ако Телците наистина вярват, че заслужават нещо хубаво, няма кой да ги убеди в обратното.

Източник: tialoto.bg

Коментари
Зареждане...