Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ни Ло обеща: Ще качвам снимки с бременно коремче!

След като се приместиха да  живеят заедно в Кипър, Ни Ло споделя, че дъщеричката й Никол се чувства много щастлива от това, че не ходи на градина и прекарва всяка минута с майка си.

Николета наскоро обяви, че е готова отново да стане майка, ето какво обеща сега, за момента, когато това стане реалност:

Да, вече го искам и вярвам, че скоро ще бъде факт, дай Боже! Няколкото килограма в повече ни най-малко не ме притесняват, даже смятам, че придават допълнителен чар, но ще бъда модерна, съвременна бременна, като познавайки се, не страдам от комплекси, заради които да изпадна в нелегалност, напротив, бих направила всички ви съпричастни с моето щастие, чрез много споделени кадри с бременното коремче.“

Макар Никол Божинова да е вече почти на 6 години, плеймейтката за първи път разкрива подробности около раждането й, които са изключително емоционални, но и не по-малко любопитни.

Раждането само по себе си беше леко, секцио по лекарска преценка, но ме изненада няколко дни по-рано от планираното и ми се наложи сама да си стигна до болницата и после да съобщя щастливата новина на близките ни.

Имах здравословни проблеми няколко дни по-късно, които застрашаваха живота ми, но докторите овладяха състоянието ми и Слава Богу и аз, и Никол бяхме добре.“ , споделя откровено красавицата в рубриката на Best Baby, за списание „36,6 за мен“.

На този етап тя не изпада в подробности от какво естество са били  проблемите, но е повече от благодарна на съдбата, че е благословена да бъде майка. Категорична е, че най-трудните моменти от майчинството са онези, в които детенцето е болно:

Независимо дали говорим за настинка или нещо по-сериозно. Тогава сякаш светът свършва и майката е много по-сенситивна и фаталистично настроена.

Душата й е свита, а гледката на детето й я смачква. Тогава дори аз, която съм много спокойна, не мога да се позная. Пътите, в които сме били в болница, са най-кошмарните ми спомени и съм убедена, че всяка майка ги изживява така.“

Коментари
Зареждане...