Ни Ло спи срещу 2 бона на нощ в Париж!

Николета Лозанова и любимия й Ники Михайлов, отпразнуваха рождения ден на вратаря в най-романтичния град на света Париж.

Влюбената двойка е отседнала в луксозен СПА хотел с изглед към Айфелова кула и река Сена, където цените за нощувка тръгват от 630 евро на нощ, но със сигурност любителката на лукса Ни Ло спи поне за два бона в български левове.

https://www.instagram.com/p/BkkpMB4AxlP/?hl=bg&taken-by=nikoleta_lozanova

Днес Михайлов става на 30 години. Вратарят се раздели с Омония Никозия и вече е свободен агент.

Николета честити рождения ден на любимия си с нежен и вълнуващ пост: „Имало едно време, преди цели 13 години, двама влюбени в живота….13 години по-късно тези двама души се обичат по-силно от всичко! Е, има и такива красиви и щастливи приказки в нашето съвремие!

https://www.instagram.com/p/Bkit8PJg_Sy/?hl=bg&taken-by=nikoleta_lozanova

Честит рожден ден, любов! Благодаря ти, че всеки ден заедно пишем нашата любовна история и покоряваме света! Бъди здрав, богатството си ти самият – заради потенциала ти и човечността ти!“, пише моделката.

„Радвам се, че можех да играя за този голям клуб в Кипър. За съжаление, сезонът не беше успешен и се надявам скоро феновете на Омония да имат поводи за радост, както заслужават и както приляга на историята на „детелините“. Пожелавам много успехи на новото ръководство и на отбора“.

https://www.instagram.com/p/BkkPGRFAqQP/?hl=bg&taken-by=nikoleta_lozanova

„За моя престой мога да кажа, че започнах много добре с екипа на Омония, след като дълго време не бях играл, но последва една много неприятна травма в глезена, която ме извади от строя за повече от 40 дни.

През това време отпаднахме за Купата на Кипър и изостанахме много от първите места“, сподели Михайлов пред Спортал. Бившият вратар на Левски, Ливърпул, Твенте, Верона и Мерсин изигра 10 мача с фланелката на 20-кратния шампион на Кипър.

Източник: hotnews.bg