Ники Илиев: Писна ми от Саня! Не искам да я виждам повече!

Режисьорът Ники Илиев вече е до болка изморен от драмите със Саня Борисова.

Режисьорът откровено признавал пред свои приятели, че повече не му се занимава с бившата съпруга и се чуди как да се отлепи от нея.

Заради общия им филм „Нокаут”, който все още се представя по филмови форуми, Ники бил принуден да се среща със Саня отново и отново, въпреки че му била дошла до гуша.

Той се опитвал тактично да ѝ намекне, че е крайно време да спре да се мъкне след него. Тя обаче се правела, че не разбира. На всичкото отгоре често ги канели заедно по фестивали и в интерес на общото благо режисьорът преглъщал бремето от срещите с кахърната си бивша.

Извън светлините на прожекторите обаче той откровено признавал, че едва я издържа.

„Писна ми от Саня! Не искам да я виждам повече! Не ми се занимава с нея по никакви поводи”, беснеел Ники.

Подобни нервни изблици той си позволявал не само пред своите близки, но и пред случайни познати, издадоха източници на „Уикенд”.

Според тях Саня е наясно с отношението му, но продължава да нахалства с надежда да стане чудо и той да се върне при нея.

Тя осъзнавала, че без Ники трудно ще свързва двата края, понеже няма кой знае какви актьорски заложби и досега почти всичките ѝ постижения са свързани с неговото семейство и пари. Затова продължала да се мъчи да си го върне.

За да го накара да ревнува, русокосата актриса започнала флирт с популярен италиански фотограф, твърдят запознати. Това станало в началото на юни на фестивал в италианското градче Искиа, близо до Неапол.

Илиев буквално не поглеждал жена си извън официалните събития, на които трябвало да се появяват един до друг. За да има възможно най-малко контакти с нея, той си взел преводачка от италиански, въпреки че Саня говори този език и до момента винаги му е помагала с превода.

Вместо да рони сълзи, отхвърлената съпруга най-накрая решила да се огледа за други мъже.

Вниманието ѝ грабнал чаровният италианец Клаудио Ломбарди. Той ѝ направил няколко снимки, а актрисата тайно се надявала, че когато ги види, бившият съпруг ще осъзнае колко желана жена е на път да изгуби.

Целта обаче не била постигната. Веднага след феста Ники се върнал в България и тръгнал по нощни кубове, вероятно на лов за жени. Саня останала в Италия, така че е възможно скоро да я видим и в други кадри, правени от младия фотограф.