Ники Илиев проговори за отношенията си със Саня Борисова!

Един от най-младите и талантливи режисьори у нас проговори за развода си с актрисата Саня Борисова.

„През август месец ми се обадиха от един вестник и ме попитаха дали е вярно, че със Саня сме се разделили. Потвърдих. Не искам да говоря за това нещо. Наистина е лично, а и няма да мога да разкрия причините за края на отношенията ни с едно или две изречения, заяви Ники Илиев в ефира на „Събуди се“.

„Много е трудно понякога да разграничаваш професионалния и личния живот. Не мисля, че това е проблемът, може би става въпрос за други фактори, които са между нас. Съжалявам, че говоря толкова общо, но не мога да го кажа по-конкретно“, каза той.

„Наличието на дете винаги променя нещата. Не подкрепям това родители да остават заедно само заради щастието на детето. Не мога да кажа, че ако имахме, това щеше да промени нещата, но определено щяха да са различни“, заяви Илиев.

„Аз съм виновен по някакъв начин, след като сме се разделили. Радвам се, че има смелостта и силата да продължи напред. За мен е изключително важно тя да е добре“, добави режисьорът.

Той не пожела да сподели дали има друг човек до себе си.

„Не искам личният ми живот да е на преден план“, каза Илиев.

„В любовта съм правил много грешки. Изливал съм чувствата си по-рано отколкото трябва. Най-големият компромис, който направих, бе да не бъда верен на себе си.“

„Правих неща, за да се харесам на друг човек, но това просто не бях аз. Тогава не го осъзнавах. Със сигурност обаче бая неща не съм преживял в любовта. Любов без условия искам да ми се случи. В днешно време любовта се възприема малко като игра – аз ще направя това, а ти еди какво си“, заяви Илиев.