Ники Илиев забрави Саня в обятията на милиардерката Дарина Павлова! (СНИМКА)

Ники Илиев забрави за Саня. След като младият режисьор и актьор заяви публично, че не желае да чува за Саня, Илиев отиде в обятията на милиардерката Дарина Павлова.

Павлова, която е известната със страстта си към младите момчета, отново доказа, че макар и на възраст, набележи ли жертва, нищо не е в състояние да я спре. Този път мадам Мулти вкара в леглото си русият красавец Ники Илиев.

Слухове дори намекват, че амбициозният режисьор топли леглото на Мадам Мулти на повикване, а в замяна получавал щедро финансиране на проектите си, пише ХотАрена.

Само преди седмица Ники гостува на тазгодишното издание на лъскавия фестивал на красивия италиански остров Иския по лична покана на Павлова.

Илиев замина за Италия с вече бившата си половинка Саня Борисова, която играе главната роля във филма „Нокаут, или Всичко, което тя написа“, с който нашенецът се представи в програмата на събитието.

Докато Саня отседнала в хотел на острова, Ники изкарал уикенда във вилата на местния милионер Микеладжело Албертини, при това не в някоя стая за гости, а в спалнята на Дарина.

Запознати с романса между Ники и Павлова твърдят, че той не за първи път й гостува за интимни ласки. Присъствието на бившата му съпругата  Саня само добавяло тръпка от интимността с по-възрастната дама.

Злите езици шушукат, че вдовицата и актьорът имат връзка от три години, когато журираха в „България търси талант“.

Тогава връзката им се изчерпала с една-две страстни нищи, но впоследствие Илиев редовно посещавал на повикване Павлова, за да мачкат сатенените й чаршафи, пише „Таблоид“.