Ники Михайлов и Николета се сгодиха! Вижте великолепният й пръстен! (СНИМКА)

НиЛо каза заветното „да“ на Ники Михайлов, който най-накрая се реши на сериозната стъпка..

Вратарят паднал на колене пред моделката и я попита дали ще се ожени за него. Лозанова без да се замисля, изстрелва заветното „да“.

Пръстенът, който Ники М. подарява на Николета е с огромен диамантен камък. Цената на скъпарското бижу със сигурност надхвърля 50 000 лева. То е правено по поръчка от една от най-известните марки в световен мащаб.

https://www.instagram.com/p/BjIb53dAt3R/?hl=bg&taken-by=nikoleta_lozanova

НиЛо вече гордо носи пръстена на лявата си ръка и се зарича, че никога няма да го свали.Михайлов младши решава да направи предложението, докато двамата са на романтична почивка в тузарския курорт Пунта Кана в Доминикана.

https://www.instagram.com/p/Bh7FtBcAO2-/?hl=bg&taken-by=nikoleta_lozanova

Ники изненадва по съвършен начин своята любима. Води я в градината на ресторант, нает специално за двамата. Заведението е украсено празнично, но Лозанова не подозира защо. Точно преди да седната на масата си, Михайлов прави най-важната крачка в живота си и вади огромния диамантен пръстен.

Николета не пропусна да се похвали с бижуто в социалните мрежи, а приятелките на силиконката за няколко часа я заринаха с поздравления, пише „България днес“.