Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Никога няма да ги заведете до олтара! Трите зодии, които бягат от обвързването като дявол от тамян!

Не всеки се намира в етап от живота си, в който имат нужда от сериозна връзка. Понякога човек просто има нужда от малко самота и време, в което да си изясни какво иска.

Дали предишната връзка е била тежка и травмираща, дали раздялата е била болезнена или просто подходящият човек не се вижда на хоризонта, няма значение – понякога просто не търсим сериозно обвързване.

Дева

 

Девите са изключително раними души, ето защо, ако ги наранят, те трудно го преживяват и не е лесно да намерят сили да вярват отново в любовта. Девите в момента трудно ще отворят сърцето си за нова връзка.

Близнаци

Близнаците са волни души, те обичат да чувстват любовта около себе си, но не искат да се чувстват прекалено обвързани. Ето защо в момента те предпочитат да не се задълбават в любовни отношения, а да работят върху себе си.

Стрелец

Стрелците просто се страхуват от обвързване и имат проблем с комуникацията, когато имат партньор до себе си. Те понякога бягат панически от любовта и се опитват да я саботират, но един ден няма да могат да устоят.

Коментари
Зареждане...