Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Никой мъж не е способен да забрави тази зодия! Любовта й е омагьосваща, а вкусилите от нея, винаги искат още…

„Признавам, страхувах се да я обичам. Не само да я обичам, но и да ме обича. Тя е тайна. Той носи нещо, което никой преди не е разбрал и се страхувам, че няма да успея, както всички останали. Тя е океан и аз съм момче, което обича вълните, но се страхува да плува. “ – Кристофър Поинтерекстер.

Тези думи напълно описват любовта към тази зодия, от която няма връщане назад. Дори ако пътищата ви са отделени, тя винаги ще бъде тук и няма да можете да я отстраните от мислите си.

Ще почувствате присъствието на тази зодия като горещото слънце на голата кожа, като дъжд на миглите и миризмата на първия сняг, който покрива безплодната земя.

photo of a romantic couple kissing while holding ice cream

Това е най-романтичният знак – Риби!

Рибите объркват и в същото време плашат. Те са горчиво сладки, защото толкова, колкото любовта им може да ви напие, тя може и да ви отрови. Независимо колко трудно е да обичаш Риби, е почти невъзможно да останеш безразличен.

Емоциите на тази зодия лесно се виждат в очите им. С едно мигане те могат да покажат любовта си на любимия и той ще се загуби в очите им, които отразяват недосегаемата душа на Рибата. Рибите имат стари души. Те носят в сърцето си познанието за хиляди звезди и разбират партньорите си на съвсем различно ниво.

Представителите на тази зодия могат да ви разберат, без да давате обяснение. Те ще ви приемат безусловно и всяка друга любов действа безсмислено в сравнение с техните. Рибите не могат да обичат наполовина, те напълно отварят сърцата си.

Рибите са като дългоочакван спокоен сън, който техните партньори никога не са мислели, че ще имат. Рибите имат срамежлива усмивка и даряват съблазнителни целувки.

Те са романтични и искат да мечтаят. Не е трудно да навлязат в света на фантазиите, които не само създават, но и живеят през повечето време. Всичко, което правят Рибите, действа като магия.

Коментари
Зареждане...