Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Николета към плеймейтките: Няма шанс да станете легендарни колкото мен!

Макар финалът на конкурса „Мис Плеймейт“ да е чак в началото на септември, участничките се превърнаха в широко обсъждана тема още в началните етапи на конкурса.

Именно поради тази причина се наложи Николета Лозанова да разясни малки детайли, с които кандидат – плеймейтките трябва да бъдат наясно, пише Хот Арена.

Повод за намесата на Ни Ло стана публикация на Златка Димитрова в личния й профил във Фейсбук.

Припомняме, че бургазлийката не скри какво мисли за новото поколение нейни колежки и открито го заяви:

„Конкурсът те изстрелва в Космоса, но не бива да забравяш, че хората живеят на Земята. Важно е да знаеш къде се намираш. За да няма повече спекулации по темата, не харесвам и не следя новите плеймейтки.

Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. Продължавам да казвам, че в България със златни букви в историята на „Плеймейт“ са записани само три имена – Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова“.

Не по-малко искрена беше и Николета Лозанова, която се разписа долу в коментарите под въпросния пост, чието мнение се препокри с това на Черното Злати:

„Титлата „Мис Плеймейт” няма да направи кръвта ви синя. Популярността е бреме и е до време, и изстрелвайки се рязко, знайте, че падането от високо е болезнено.

Не бяха една и две мечтателките, които вече осъзнаха, че тяхното име няма да бъде причислено към легендарните за България в този конкурс – Златка Димитрова, Златка Райкова и моя милост – Николета Лозанова!“.

Коментари
Зареждане...