Николета не остави нищо на въображението! Ни Ло се щракна във вана пълна с мляко! (СНИМКИ 18+)

Макар вече да не е в България, Николета Лозанова продължава да работи с пълна сила.

Ни Ло е поела ангажименти към стотици клиенти, които държат именно тя да рекламира продуктите, които произвеждат и продават. И понеже е кралица на провокациите, усетът й за успешен маркетинг стигна и до там, че да се потопи без дрехи във вана, пълна с бяла течност.

Навярно веществото е козметичен, хидратиращ разтвор на съответната марка, която половинката на Ники Михайлов споменава в поста си. Но мнозина я сравниха с горещата Клеопатра, която обожава да си взима душ във ваната само ако е напълнена с мляко.

https://www.instagram.com/p/BjrTuOPAwPw/?hl=bg&taken-by=nikoleta_lozanova

На кадъра Лозанова леко е загатнала извивките на задните си части и е разкрила част от гърдите си. Само преди ден половинката на Ники Михайлов показа, че не само в банята, но  и в басейните обича да се къпе чисто гола.

На морския плаж обаче е „по-обрана“ и поне нахлузва монокини. Като стана дума за бански костюми, Николета се похвали в мрежата, че е била наясно, че брандът й за плажни облекла NL FOR YOU ще бъде успешен, още преди артикулите му да бъде пуснати на пазара. Но се оказва, че резултатите, идващи само от 2-седмична дейност, са надскочили първоначалните й нагласи

https://www.instagram.com/p/Bjp0mGHAmwa/?hl=bg&taken-by=nikoleta_lozanova

Признаваме си обаче, че не очаквахме такива мащаби на поръчките, с които превърнахте цели 8 модела за отрицателно време в тотални бестселъри!“, поясни гордо настоящата бизнесдама.