Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Николета обяви война на Гери-Никол: Долу, лапите! Ники е мой!

Завихря се нова война на нежния фронт. Повод за скандала стана вратаря на кипърския „Омония“ Николай Михайлов, коготото Ни Ло и Гери-Никол не могат да разделят.

Въпреки че вратарят е луди влюбен в Николета Лозанова, с която си дадоха втори шанс на любовта, жадната за слава старлетка Гери-Никол продължава да хвърля мрежи към вратаря.

Всичко това било добре известно на мъжемелачката Николета Лозанова и тя е бясна на певицата, твърдят запознати пред „България Днес“.

Гери бе сред първите, които коментираха публикацията на футболиста по повод дебюта му в „Омония“. „Давай, Никос“, написа тя под снимка на вратаря с фланелката на кипърския отбор.

Ни Ло също се отбеляза с коментар, при това на английски. „Браво на моето момче“, пише тя, маркирайки територията си, през която не допуска конкуренция.

От дълго време се шушукаше, че Ники е избройкал девойката, която това лято ще навърши 20 години. Младата певица е отрекла спекулацията във всички свои интервюта, в които е била запитана дали има интимни отношения с Михайлов. Той пък изобщо не е разпъвал локуми относно изпълнителката.

Говори се, че Гери-Никол била наясно, че половинката на „големия й приятел“ е почитател на творчеството на една от най-големите конкурентки на блондинката – Тита.

В светските среди се говори, че Лозанова грам не харесва Гери, тъй като й приличала на малка и нечистоплътна повлекана. На Тита нещата й се получавали някак си естествено, докато варненката сама си търсила скандала.

Коментари
Зареждане...