НиЛо отново заголи гърди: Името ми се превърна в еталон за сексапил! (СНИМКИ 18+)

Николета за първи път ще представи на Седмицата на модата в София част от собствената си линия. Това ще се случи в последния ден от модния форум – 21-и септември.

„През годините името ми – Николета Лозанова, се превърна в синоним на сексапил. Абсолютната голота съвсем не е предпоставка за секси излъчване – бельото е онова, което ме прави толкова женствена, желана и неустоима!“, каза гордо плеймейтката.

От няколко месеца Николета работи по колекцията си, в която ще бъдат включени и бански костюми.

„Абсолютната голота съвсем не е предпоставка за секси излъчване – бельото е онова, което ме прави толкова женствена, желана и неустоима! В този ред на мисли, съвсем естествено, само след няколко дни – на 21.09, по време на SOFIA Fashion Week, за първи път ще ви представя част от първата ми колекция луксозно бельо, под бранда NL.for.you.

Много пъти съм излизала на тази сцена, представяйки различни марки, но повярвайте ми, тръпката сега е по-силна от всякога, а вашата оценка по-важна за мен от всякога!

Вярвам, че енергията, която влагам в създаването на тази колекция, ще донесе на всяка една от вас много горещи, цензурирани мигове“, коментира плеймейтката на страницата си в Инстаграм.

Източник: glas.bg