Нова война избухна между Тото и Мегз! Обиждат се на цигани и измамници!

Войната между Мегз и Тото продължава с пълна сила! Тото нападна Каканашева цели 5 пъти след излизането им от къщата на Биг Брадър, но тя се правеше, че не му обръща внимание и че е над нещата.

Преди ден, обаче, рапарът качи в профилите си в социалните мрежи снимка, на която позира пред магазин на Мегз в Пловдив. На снимката той е с празен поглед и странна поза и видимо се гаври отново с красавицата.

Коментарите под снимката, обаче, този път са по-положителни за Мегз. Феновете на Тото коментират, че вече прекалява и че Мегз поне има магазин, а той и това няма.

Каканашева този път не издържа на провокацията му и качи на стори в инстаграма си снимката като в три поредни поста написа:

“Много му се иска да е АНГЕЛ НА МЕГЗ” , “ Щял да измами на кастинга, за да се вреди” и “ защото той само така си може”.

С това Мегз зашлеви Тото и му върна за всичките му опити да я уязви. Но час по-късно амбициозното миньонче изтри сторитата.

Това смути много феновете й. Но това не е всичко, час по-късно Каканашева направи нещо още по-странно. Тя записа 10 поредни сторита в инстаграм, в които се извинява на феновете си за това, което е направила.

“ Почувствах се ужасно от това, което направих. Просто ме заболя и в моментът на афект качих това стори. Но после се почувствах още по-зле, защото постъпих точно като него. “

Каканашева още казва, че се е почувствала сякаш е спряла да бъде примерът и идолът, за които всичките й фенове я имат и че ги е предала.

Накрая тя добавя “Може да е клиширано, но който агресира най-много, всъщност има най-много нужда от любов. Тото е имал трудно детство – бил е малтретиран в училище и е получавал много подигравки, затова, че е наполовина ром. Най-вероятно затова сега се държи така …”.

С това Мегз без да иска тотално шокира потребителите, разкривайки, че Тото е ром.

 Феновете и я поздравиха за това, че има доблестта да признае грешката си и да се извини. Но са тотално втрещени, че Тото отново ги е лъгал, този път за произхода си.