Няма да повярвате как бащата на принц Хари нарича Меган!

Американската актриса Меган Маркъл, която преди месец се омъжи за принц Хари, със сигурност е доста издръжлива. Начинът, по който посреща цялото медийно внимание, още след като връзката й с принц Хари стана публична, е доста смел.

Тази издръжливост е забелязана, не от кой да е, а от бащата на Хари – принц Чарлз. Девера на Маркъл дори е създал много сладък прякор за нея въз основа на това качество.

Принцът на Уелс наричал новата си снаха „волфрам“ – твърд и рядък метал – като свидетелство за това, че тя е „силна и непоколебима“, според британските медии.  Той често я наричал „здравенячка“

Принц Чарлз се възхищава на Меган за силата й и за подкрепата, която оказва на Хари, казва източник в публикацията.

Прякорът със сигурност е странен, но пък и наистина, наистина мил.

Медиите на Острова твърдят, че Маркъл е помогнала на принц Хари да се откаже от тютюнопушенето и да живее по по-здравословен начин, така че прозвището й със сигурност е оправдано.

За страничните наблюдатели изглежда, че Маркъл и принц Чарлз имат доста близки отношения. След като бащата на Маркъл не можа да присъства на кралската сватба, принц Чарлс беше този, който отведе булката до младоженеца в църквата и заяви, че е „трогнат“ от тази чест.

За Маркъл също се твърди, че е помогнала на принца на Уелс да заздрави връзката със сина си.

Принц Чарлз също така сипел похвали за Маркъл: „Тя е толкова интелигентна и толкова хубава. И прави Хари щастлив. Така че няма как да не я харесваме“, смята той.