Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Няма да повярвате кой българин ще прави сватбената торта на принц Хари и Меган! (СНИМКИ)

Братът на актьора Владо Карамазов – Майсторът сладкар Иван Александров пребори сериозна конкуренция и получи възможността да създаде една от най-важните торти за сватбата на годината – тази на Меган и Хари.

Сладкарят ще създаде торта за журналистите от цял свят, които ще отразяват бляскавото събитие на 19 май.

Иван от няколко години работи в Лондон и създава истински сладкарски шедьоври под марката Boutique cookie’s cakes. Братът на Владо получи специална покана от Дебора Бонети – директор на международната прес асоциация (FPA) и след като непрекъснато доказва своя талант в сладкарското изкуство.

Това е поредният връх, който Иван покорява на Острова в тази сладка, но доста трудна професия. Сватбата на принц Хари и холивудската актриса Меган Маркъл в Уиндзор е сред топ събитията на годината, a подготовката за нея започна преди няколко месеца.

На сватбата са поканени 600 гости, а за вечерния прием – 200 души. Милиарди зрители по цял свят ще гледат на живо церемонията, която ще се излъчва по телевизиите и в интернет.

-важната торта ще бъде приготвена от кралския сладкар, а втората по значимост торта е поверена на Иван. Тортата на Иван ще е на пет етажа, с много орнаменти от захарни цветя с вкус на бъз и лимон, какъвто ще е вкусът и на кралската торта.

Коментари
Зареждане...