Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Няма да я познаете! От пухкавото момиченце няма и следа! Симона Загора, по-красива от всякога! (СНИМКИ)

Помните ли пухкавата дъщеря на Глория? Е, ако я видите сега, едва ли ще я познаете. От пухкавото момиченце няма и следа! Симона Загора е по-красива от всякога!

21-годишната Симона Загорова се е в нежна млада дама, която не спира да се разхубавява.

Симона като дете, тийнейджър и сега

Момиченцето със заоблените бузки и детско излъчване вече е в миналото . Сега лицето й изпъква с добре изразени скули, придаващи женствен и много по-очарователен вид на звездната щерка.

Work work work ???❤️

A post shared by Simona Zagorova (@simonazagorova1) on

Загорова дълго време  бе подлагана на бъзици от страна на лайфстайл медии и форумци, които се занимаваха темата за пълнотата й. След като порасна и започна да следи теглото си, както и да се придържа към специален хранителен режим, Симона е неузнаваема.

Дъщерята на Глория не спира да разцъфва и става все по-привлекателна. Музикалните й изяви и успехи се явиха като допълнителна стимулация да изглежда перфектно по всяко време и да се грижи за външния си вид, както и да бъде нон стоп в топ форма.

Броят на ухажорите на Симона също се покачва, което е поредното доказателство, че е сред най-красивите млади дами в поп жанра. А и опитната й майка най-вероятно цял живот й повтаря, че визията и таланта в родния шоубизнес вървят ръка за ръка, че дори второто е бонус, а първото – основно изискване.

Симона в „Гласът на България“

Симона няма от какво да се притеснява – тя притежава и двете, а сега, повече от всякога, изглежда като завършена музикална звезда. За бъдещите й постижения в бранша тепърва ще се чуе.

Коментари
Зареждане...