Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Обичам дъщеря си, но тя е грозна. Как да ѝ отговоря когато ме попита „Красива ли съм мамо“?

Трогателната изповед на тази майка предизвика лавина от коментари из социалните мрежи.

Отчаяната майка призна, че нейната дъщеря е „грозна“ и не притежава красиви  черти на лицето.

Пред майката стои сериозен проблем, защото тя знае, че ако не помогне на дъщеря си да бъде щастлива въпреки непривлекателните си черти, детето й може да изпадне в депресия, да се чувства маловажно, а никоя майка не желае това на детето си.

Това е част от емоционалното съобщение:

„Мразя себе си заради това, което казвам, не ме осъждайте – моята 9-годишна дъщеря е физически неактивна. От мен и съпруга ми наследи най-лошото, очите му и покровителствения нос, както и моята лоша и къдрава коса. Един лекар, дори мислеше, че има синдром на Даун, въпреки че е родена като напълно здраво дете …“ , така започва изповедта на тази жена.

Разтревожената майка подчертава, че безкрайно обича дъщеря си, както и че тя е пълна с добри качества, но е наясно, че със сигурност ще бъде обект на подигравки в училище.

„Както расте, така повече деца забелязват как изглежда. Някои не се въздържаха да не коментират това. Дори някои питаха родителите си, защо дъщеря ми е толкова грозна. Затова ме е страх, всички ще подценяват дъщеря ми и никой няма да разбере колко е забавна, щедра и чувствителна. Никой няма да разбере, че тя е дете, което спасява изоставени котенца, връща буболечките на листенцата и дава сладолед на други деца …“, разказва отчаяната майка.

Тя добавя, че поради това е неописуемо тъжна.

„Често плача, плача много. Тя има добро сърце и добър характер. За нея животът ще бъде труден, а тя не го заслужава. Не знам как да избягам от собствената си вина, защото сама мисля, че детето ми е грозно, пише тази разтревожена жена.

Тя в края на текста моли майките да помогнат и да дадат полезни съвети.

„Моля, не ме мразете, заради всичко, което написах. Достатъчно се мразя себе си. Как да отговоря на въпроса : „Хубава ли съм мамо?. „Искам да ѝ помогна да израсте като здрава и щастлива млада жена, която ще може да покаже на света, че е красива.

Тя получи подкрепа от много потребители, които изнесоха своите съвети как да устоят на това …Може би вие също ще помогнете със съвет.

Коментари
Зареждане...