Обвиниха Наталия Кобилкина в склоняване към проституция

Фенове нападнаха сексоложката Наталия Кобилкина заради безумния семинар, зад който стои. 

Хората са възмутени от идеята, че учи жените как да си хванат богат мъж.

Склоняването към проституция не беше ли незаконно или аз съм остарял просто…“, гласи един от коментарите в Интернет.

Сексоложката публикува в официалната си страница във фейсбук клип, в който представя младо момиче на име Василена.

Как да имам богат мъж? Има ли формула за това нещо? Попитахме една жена, която умее да намира богати мъже навсякъде по света“, подхвана темата Наталия, писа „Шоу“.

А нейната приятелка започна със заучените фразички, на които биха се хванали само най-големите будали:

Изключително много вярвам, че ние и само ние сме отговорни за нашето щастие. Отговорни сме за това дали да живеем богат и луксозен начин на живот или се вайкаме, че нямаме пари и живеем в мизерия. Аз лично вярвам, че има успешна формула, която е изпробвана от моите клиенти.

Как да имаме богат мъж в дългосрочен план? Как да бъдем щастливи с този богат мъж и как той да бъде богат с нас? Направила съм едно проучване, разпитала съм над 25 милионери какво искат от жената до тях.

Всички от тях ми дадоха едни и същи отговори, за които ще говорим на моя семинар.  Ако искате да бъдете щастлива и богата жена, заповядайте“.

Тези семинари, разбира се, струват доста скъпо и изненадващо – винаги са пълни, а сред клиентите й дори са популярни имена.

Кобилкина е част от тайна програма на КГБ (ФСБ), целяща да превърне всички български жени в к*рви“, възмущава се потребител в мрежата.

Какво да правят мъжете, които не са милионери, е въпросът, който развълнува българската нация и скочи срещу материалистката Кобилкина.

В нейния сайт има ресор „Училище за жрици“, където е написано, че „всяка жена е родена като жена, но не от всяка жена става Жрица“.

Имената на семинарите са безумни и сякаш са взаимствани от порнографията. Там има куп обяснения за жрицата, които я представят като най-могъщата владетелка на мъжете, което пак води до това какво представлява проституцията и проститутката.