Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Още римляните са го казали: Каква любов да очакваме според зодиакалния си знак

Едва ли има някой, който не мечтае за голямата, чиста и истинска любов. Ето обаче какво древните римляни са предвиждали за всяка зодия и любовта:

Овен

Защото сте нахални и упорити, не се отказвате, докато не изморите противника, т.е. този, който ви е привлякъл окото. Дамите могат да намерят любовта в очите на Водолей и Лъвовете, докато на силния пол може да се хареса някой недостижим Близнак или Стрелец.

Големи са шансовете сродната душа да опознаете на забавление. Емоциите могат да се появят при някой, който е свързан по някакъв повод с чужбина или е чужденец, който сте се запознали по време на пътувания. Въпреки това, тези, които вече имат някой също може да изпаднат в паралелна, забранена и тайна връзка, в която доминират страстите.

Телец

На вашият чар и постоянство няма кой да устои и това добре го използвате. Винаги се опитвате да оставите силно първо впечатление на този, който ви харесал. На жената Рак ще се хареса покровителката ви позиция, а на Девата надеждността ви. Ако сте дама, трудно ще устоите на някой упорит Козирог или еротично настроена риба.

Големи са шансовете, че съответната душа ще опознаете през юни и ще се водите от страстите и емоциите. Връзката може да се развива много по-бавно, отколкото искате и малки са шансовете, че ще я запазите. Може да развиете емоции за някой, който живее близо до вас и тези емоции ще бъдат доста изразени до края на годината.

Близнаци

Весела сте, забавна и във вашата компания никога не е скучно. Това специално може да се хареса много на една очарователна Везна или загадъчен Водолей, особено ако сте жена. Мъжкото внимание може да привлече една лъвица или жена, родена под знака на Овен.

Обстоятелствата за започване на нова връзка идват сами, така че няма да трябва много да се ангажирате. Всичко ще се случва от само себе си, но връзките няма да ви бъде успешна, ако не се опитвате и вие да я направите такава.

Ще имате възможност да започнете сериозна връзка, в която вие определяте правилата. Най-голямото предизвикателство идва от търпението, което ще трябва да покажете.

Рак

Романтична сте и никога не ви писва от нежности. Ако сте жена Рак, вниманието ще ви привлече Скорпион или чувствена Риба, докато мъжките Раци би трябвало да обърнат по-голямо внимание на Телците и Девите, които вече познавате.

Независимо от това дали сте сами или имате партньор в живота може да се появят и бивши партньори и с това да ви развълнуват връзката. Ако сте сами, когато бившите се появят, сте готови да решите това, което с години се чудите.

Лъв

Страстни сте и топли, често си падате по външната красота, но въпреки това разпознавате истинските емоции. Особено лесно ще ги познаете, ако идват от някой запален Овен или романтична Везна. Ако сте мъж, няма да устоите на остроумието на една жена, родена под знака на Близнаци или спонтанната непринуденост на Стрелците.

Всяка личност, която ще влезе в живота е там заради някаква причина, имайте това предвид. Изберете си личност, която ще ви осигури сигурност и стабилност, а не забавление и настоящи удоволствия. Само това е рецептата, с който ще стигнете до вашата сродна душа.

Дева

На вашият перфекционизъм най-много отговарят весели личности като Телец или доминиращ Козирог, особено ако сте жена. Мъжките представители на този знак вероятно ще бъдат привлечени от жена Скорпион или Рак.

Сродната душа и идеалния партньор за вас вероятно ще намерите в близост до мястото, където живеете или чрез някой член от семейството, колкото и да ви звучи старомодно.

Везни

Считан за един от най- обаятелните знаци в зодиака, поради което противоположния пол буквално се залепва за вас. Ако сте жена, един недостижим Водолей или остроумен Близнаци ще ви привлече вниманието. Ако сте мъж, лесно ще се заинтригувате от някой Стрелец или Лъв.

Самата същност на съществуването на Везните е любовта, така че представителите на тази зодия сами трябва да създават поводи, с които биха могли да активират емоциите. Никога няма да сбъркате, ако вие направите първата стъпка.

Скорпион

Заради вашата харизматичност и тайнственост, никога не можете да останете незабелязани. Вашият сексапил просто се лее, така че точно затова лесно ще влезете във връзка с Рак или еротична Риба, ако сте мъж. На дамите Скорпион може да се хареса срамежливата Дева или въздържания Козирог.

Ще имате много възможности да превърнете приятелствата в любов, но това може да бъде грешно решение.

Стрелец

Спонтанни сте и естествени, весели и спокойни, истински магнит за някой прекрасен Лъв или Водолей, който рядко може да устои на чара ви. Ако сте мъж, роден под знака на Стрелец, може да ви хареса някой запален Овен или тактичен Везни.

Ако сте сами, малки са шансовете да влезете във връзка в скоро време, а ако това все пак се случи, разликата в годините ще бъде голяма, както и културата и начина на живот между вас и партньора.

Такава връзка от вас ще изисква много жертви, компромиси и прекъсвания. Много рядко такива партньорства могат да прераснат в дългосрочен план, без да ви ограничават.

Козирог

Можете да влезете в паралелна или тайна връзка с жена Дева или Скорпион, защото сте мъж, който не успява да устои на забраненото. Ако сте дама, няма да останете безразлични към мистичните Риби или спокойният Телец.

При вас емоциите и връзките не се променят много често, така че лесно е да се свържете с един човек. Необходимо е само по-добре да си контролирате ревността си, защото може да се стигне до прекъсване и на най-добра връзка заради недоверие.

Водолей

Ако сте мъж много лесно може да ви заинтересува Везни с неспокоен дух или Близнаци, на които няма да пречите, с постоянните си промени в плановете. Жените Водолей ще бъдат в любовна връзка със Стрелец или Овен.

Възможно е да се смесите приятелството с любовта, така че бъдете сигурни, преди да покажете своите емоции. Бъдете честен към партньора, защото тайните може да изгонят съответната сродна душа далеч от вас.

Риби

Вашата чувственост и еротичност не могат да останат незабелязани, където и да се появите, особено ако сте дама. Ще се опитат да ви спечелят загадъчния Скорпион или упорит Рак, а ако сте мъж големи са шансовете да имате връзка с Козирог или Телец.

Можете да се запознаете с интересни личности чрез интернет, но не разкривайте твърде много информация от себе си, защото ще се разочаровате.

Избягвайте партньори, които имат проблем с пороци и патологичните лъжци, защото може да ви разочароват.

Коментари
Зареждане...