Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

ОТКРОВЕНО С МИС БЪЛГАРИЯ 2017г. + пикантни тайни около короната и личният й живот

Всъщност Тамара се оказа доста скромно и лъчезарно момиче, с естествено поведение, поддържана визия и образ, различен от нещата, които се изписаха за нея.

Открай време момичетата са обвинявани в купуване на короната, но този път жлъчните коментари са повече от крайни. Очевадно е задействана някаква кампания против нея, която се разгръща с пълна сила.
Мис България 2017 Тамара Георгиева проговори за скандала с короната и издаде тайни от личния си живот
Трябва да си със силна психика, че да можеш да издържиш на напрежението и непрекъснатите обиди от хора, които дори не те познават. Не знаят и как изглеждаш, а са добили представа единствено от снимката на фотограф, целяща да злепостави нашата миска.
Тамара изля душата си в ексклузивно интервю, където открито говори за евентуалното купуване на короната, за пластичните операции, за така обсъждания й нос, за гаджето й, за жлъчните коментари и за предстоящите проекти.

Престъпление ли съм извършила?! Обидите, които прочетох за себе си, бяха не малко. Изключително неприятно се почувствах, когато във вихъра на интригите замесваха не само мен, а и мои близки.

Много ми е странно и не ми е понятно как от една-две снимки може да се прецени що за човек си, какви качества притежаваш и как в действителност изглеждаш.
Аз не съм обидена на хората – за начина, по-който бях представена от медиите, е нормално те да реагират.
Ще се постарая да покажа на какво съм способна и какви добродетели притежавам, да ме видят в истинската ми светлина и да ме опознаят при участия в каузи, благотворителни мероприятия, интервюта.
Не вярвам да има човек, който през живота си да не е имал лоши снимки, такива, на които не изглежда добре и не се харесва, но две снимки не те изграждат като личност и от тях не може да се правят такива генерални изводи за някого.
Питам: ако на мое място беше друго момиче, което да не е толкова силно, да няма тази подкрепа, да е с по-лабилна психика, да получава паник атаки и куп други неща, тогава някой замислял ли се е какво можеше да му причинят?
А някой замислял ли се е и за това, че може би пък наистина короната не е платена и всички тези думи, снимки, колажи, сравнения, жестоки обиди са огорчили напразно нечие семейство, близки, роднини, приятели и най-вече човека, за когото се отнасят?

– Правиш ми впечатление на скромно и възпитано момиче. Къде и какво си учила? Важен ли е интелектът за една Мис България?

– Разбира се, че интелектът е важен – не само за Мис България, би трябвало за всеки човек! Гордея се, че съм възпитаник на Националния учебен комплекс по култура и Италианския лицей, а висшето си образование завърших с отличен успех в Художествената академия. Благодарна съм на семейството си и най-вече на моята майка, която ме е отгледала сама, никога не ме е карала да се чувствам лишена от каквото и да е, възпитала е добродетели у мен и ми е дала възможност да се развия като дисциплиниран човек с интереси в областта на културата и изкуството.

– Ще представиш ли страната ни на конкурс в чужбина и какви надежди таиш?

– Ще представя България на конкурса Miss Planet и се надявам на успех! След „Мис България” дори получих предложения за участия и в други международни конкурси. “Скандална” не е определение, което се отнася за мен, аз съм много спокоен, тих и скромен човек, щастлива съм и съм позитивна.

– След цялата тази помия, която се изля върху теб, съжаляваш ли, че се яви на конкурса?

– Не съжалявам. Старая се да бъда над нещата, не съм си помисляла и дори за миг не ми е минавало през ума, че короната ми е подарък. Всички тези неща, които ми се случват, са едни невероятни уроци, които ме правят още по-силна и ми дават амбиция, мотивират ме. Разграничавам помията от конкурса и се радвам на успехите си!
– Разкажи ни малко и за твоя приятел – от колко време сте заедно, мислите ли за някакви по-сериозни крачки и той как реагира на твоята слава?

– Относно нещата, които се изписаха за моя приятел, мога само да кажа, че не съм аз единственото момиче, спечелило конкурс, което да има човек до себе си. Това не означава по никакъв начин, че този човек има намеса и принос за спечелването на короната. С него сме заедно от няколко години, той е много различен и не обича публичните изяви, силно вярва в мен и ме подкрепя във всяко начинание. Щастлива съм, че имам такива хора до себе си!

Коментари
Зареждане...