Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Отвлеченият Даниел от „Биг Брадър” продаден като роб в Дубай

Безследно изчезналият участник от „Биг брадър” Даниел Делчев вероятно е продаден в съвременно робство, от което измъкването ще бъде доста трудно.

Негов близък приятел – физикът Илия Илиев, който освен с преподавателска дейност се занимава и с писане на книги – най-популярните от които са „Фундаментална физика” и Маса, размери и симетрия” е категоричен, че момчето ще се върне у нас, но след 3 години, когато бъде пуснат да се труди на по-лек режим, писа „Уикенд“.

Илия е човекът, който вижда Дидо часове преди да хване самолета за Дубай. Тримата с Вилиана пият кафе и обсъждат светлото бъдеще на нашенци.

Даниел е взел на заем 400 лева от учения, още пет стотачки от свои приятел и 100 лева от приятелка. Средствата били нужни за закупуването на билети, пише ХотАрена.

С варненката Вилиана Янкова били останали без пукнат лев. Докато пиели кафе на Централна автогара в София, станало ясно, че Вили чака важно писмо от Варна. Щяла да го получи по шофьор на автобус.

Заради писмото изтървали директния полет София-Дубай и се налагало да си купят нови билети. Следващият полет бил с прекачване през Москва, но това не притеснявало приключенски настроените ентусиасти.

И двамата бяха много развълнувани. Така и не разбрах, защо това писмо е било толкова важно, че са го чакали и са изтървали директния полет. Не попитах.

Вилиана ми остави трите си имена, имейла и данни от личната карта като гарант, че щом стигнат Дубай, ще ми парти 1000 лева, за да се издължи към близките на Дидо. Разбрахме се да си пишем по електронната поща. 

Пиехме кафе и си приказвахме. Вилиана каза, че са й дали 2000 евро, за да заведе Даниел в Дубай. Когато го направела, щяла да получи още 5000 евро. За съжаление двата бона ги била похарчила и за това нямали пари за билети.

И сигурно е била права, защото Даниел й се караше, че пръскала много пари по някакъв млад мъж. Съветваше я да не го глези толкова, да бъде разумна в любовта.

Доколкото разбрах, Янкова е била пред развод или в процес на развод с някакъв ливанец. Изживявала е любовна връзка с нашенец, но кой е той, с какво се занимава – не научих. 

За себе си Вилиана също говори. Каза, че е работила 22 години в Обединените арабски емирства като екскурзовод и преводач.

Твърдеше, че е превеждала на премиера Бойко Борисов по време на негово посещение там. Развеждала го из емирството и му показвала магистралите, построението от емира, за да може и той да построи такива на българите.

Версията за трафик на органи не е невъзможна, но ми се струва твърде крайна. По-вероятно е Даниел да бачка на строеж заедно с пакистанци, индийци и разни азиатци.

Паспортът и мобилният му телефон са отнети, както и други лични вещи. Таква е практиката. Гледах наскоро подобен филм. Може би става въпрос за нелегален трафик на съвременни роби-бачкатори. Може би са имали информация, че в София Даниел се занимаваше със строително-ремонтни работи.

Освен това на строежа той ще се слее напълно с пакистанците. Никой няма да може да разбере дали е европеец или азиатец. Донякъде дори прилича на арабин”, разказва пред репортер на „Уикенд” Илия Илиев.

Той е категоричен, че мълчанието на бръдъра не вещае нищо добро, още повече че той е човек, свикнал да разказва на дълго и на широко за битието си.

Смята, че няма виновни за изчезването му, освен самия Делчев,  който отдавна твърдял, че е син на шейх и че ще направи всичко възможно да открие биологичния си баща.

Даниел бил толкова обсебен от фикс идеята, че не искал и за минута да се вслуша в съветите на приятелите му да прояви разум и да разбере, че няма как през 1982 г. майка му – българка да пристане на арабски шейх, в която и да било точка на земното кълбо.

Дидо бил убеден, че въпреки комунистическия режим родителката му успяла да завърти главата на петролния магнат, а в резултат на пламналата любов се родил той.

Коментари
Зареждане...