Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Пълен годишен хороскоп за 2018г.

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага годишен хороскоп за 2018-а, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстоящата година ще е особено важна за представителите на този знак. И тя ще мине под едно-единствено мото: труд, труд и пак труд. Ще трябва да проявите много упоритост и старание, но няма да съжалявате, резултатите ще оправдаят очакванията ви. Освен това, нищо няма да се случва лесно или от първия път. Затрудненията ще са ако не на всяка крачка, то поне през една. И именно затова е желателно да заложите на присъщата си упоритост.

Събитията ще са динамични. Ще реализирате мечтите си, стига да овладеете емоциите. Вие сте по природа стремителни, непрекъснато бързате и на моменти от желание да тръгнете по дългия път забравяте да направите първата крачка. Дайте предимство на мисълта, а не на чувствата и ще се радвате на сериозен напредък.

Всичко ще е различно през тази година. От вас се очаква да прецените обективно какво искате, дали наистина ви е необходимо, какво ще се случи, ако не постигнете желанието си и да си вършите работата без излишна припряност.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте амбициозни, не е възможно винаги да сте първи. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Овладейте стремежа си за превъзходство и забравете за неуспехите.

Телец

Основната ви задача през тази година ще е да намерите „вътрешното си аз“, да промените себе си, да надскочите недостатъците, които ви връщат назад. Ще се наложи да се справите с цяла поредица затруднения. Вие принципно сте доста спокойни хора, рядко се случва нещо да ви извади от равновесие, така че затрудненията за вас ще са по-скоро предизвикателства, чрез които да проверите силата на прословутото си търпение.

Оставайки верни на работата, на думата и на приятелите си ще успеете да „счупите всички бариери“. Без дори да си давате сметка за това, вие изведнъж ще се превърнете в еталон на стабилност и напредък. Не се главозамайвайте от постиженията си и наблюдавайте какво се случва около вас.

Ако приятелското око е добро огледало, то неприятелското е изкривено огледало. Победата ви може да е с размер на пшеничено зрънце, но за завистниците ще е планина, която ще се опитат да разрушат.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте разумни не е възможно да сте винаги прави. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да грешите. По-важно е да се поучите от опита си и да не допускате старите грешки.

Близнаци

Представителите на вашия знак са любители на силните усещания и през 2018 г. ще имат възможността наистина да се състезават с времето. А то, времето, ще лети на крилете на промяната. Ежедневието ще е съпроводено с поредица трансформации.

С част от тях ще се наложи само да се съобразите, защото те ще се реализират на обществено ниво и няма да са свързани с личната ви воля, а с участието ви като социална единица. Друга част ще трябва да предприемете самостоятелно, решително и с убеждението, че са важни и нужни.

Важни ще са тези изменения, защото ще окажат положително въздействие върху съдбата ви за дълъг бъдещ период от време, а са нужни, защото ще ви дадат шанс да разгърнете широко потенциалните си възможности.

Ще има и неуспехи, ще има колебания, съмнения, нестабилност, но вие сте гъвкави, адаптивни и умеете да рискувате. Трудната задача е да дефинирате целта си. Очертаването на пътя към нея ще се окаже далеч по-лесно, а и разполагате с цяла година, за да го направите.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте динамични не е възможно да бъдете едновременно на няколко места. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да пропуснете нещо. Свикнете с мисълта, че няма как да се възползвате едновременно от всички съществуващи възможности.

Рак

Само с две думи може да се опише предстоящата 2018 г. за Раците: надежда и късмет. Напредъкът ще е скокообразен. Ще успеете да „избутате“ всичко, което до този момент по една или друга причина сте били принудени да „замразите“.

В началото на годината скоростта ще е по-ниска, ще се натъквате на сложности от обективен характер. Неведнъж ще си зададете въпроса дали сте в състояние да се справите и дали не е по-добре да се откажете. Отговорът е единствен, а именно, че „връщане назад няма“.

Където и да сте, правете каквото можете със средствата, с които разполагате. След първата сполука ще се почувствате по друг начин, ще повярвате в себе си и ще „увеличите оборотите“.

Мислете консервативно, действайте предпазливо и търсете взаимноизгодни решения. Там, където другите питат „защо“, вие попитайте „защо не“. Възползвайте се от натрупания опит със собствена интерпретация и ще оставите следа върху вече утъпканите пътеки. За да победите трудностите трябва да преборите собствените си страхове.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте мнителни не е възможно да създавате само успешни връзки. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да преживявате срещи и раздели. Свикнете с мисълта, че силната привързаност към някого не го прави част от вас и няма как да отнемете ничия свобода.

Лъв

Ще има с какво да запомните тази година. Предстоят увлекателни приключения, активна дейност, важни решения, интересни запознанства. Ще можете да се възползвате от обстоятелствата такива, каквито са и да подреждате плановете си без чужда намеса.

Като се изключат дългосрочните проекти, от вас зависи дали ще стартирате годината „начисто“ или, по друг начин казано, дали ще забравите старите неуспехи, дали ще прекратите изчерпаните връзки, дали ще насочите енергията си в правилната посока. Предпоставките за професионално израстване са налице, от вас зависи да ги използвате пълноценно.

Постарайте се да съчетаете оптимално служебните задължения с личните. Не забравяйте близките и най-вече не лишавайте любимия човек от вниманието си. Постиженията ви със сигурност ще бъдат забелязани и ще получат висока оценка, а вие се опитайте да забележите навреме хората, които с радост биха ви „сложили прът в колелата“ (защото ще има и такива!) и да ги елиминирате от пътя си.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте чаровни не е възможно да се харесвате на всички. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да получавате критики. Свикнете с мисълта, че няма как да накарате целия свят да ви се възхищава.

Дева

Предстоящата година ще мине под знака на новостите. Начинания, които все сте отлагали „за по-късно“ най-после ще намерят реализацията си. Ще стартирате нов етап в личностното си развитие, мислите ви ще бъдат много по-ясни, рационални и позитивни. Ще преодолеете собствените си съмнения и неувереност, което е предпоставка за небивал напредък по отношение на социалния и професионалния ви статус.

Финансовото ви състояние няма да дава поводи за тревога, но и не залагайте на хипотезата за високи печалби.

Другият въпрос, който искрено ще ви вълнува е любовта. И не на празно. През 2018 г. чувствата ви ще претърпят истинска метаморфоза. Необвързаните представители на вашия знак не просто ще попаднат на подходящата личност, но ще бъдат обхванати от такава силна и внезапна страст, че без никакви уговорки ще се хвърлят в дълбоките води на семейния живот.

Що се отнася до семейните най-вероятно ще се оформят две устойчиви групи: на дългогодишните и на младите семейства. И докато първите сплотено ще търсят начини за освежаване на връзката си, то при вторите съществуват реални шансове за прекратяване на отношенията и раздяла.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте прецизни не е възможно да предвидите всички детайли. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да грешите. Свикнете с мисълта, че не бива „заради битката да загубите войната“.

Везни

Спокоен период и благоприятен. Ще постигнете почти всички набелязани цели, ако разчитате най-вече на себе си. Ще има проблеми, къде по-малки, къде по-големи, но преодолими. С част от тях ще се справите следвайки интуицията си, с друга част действайки прецизно и с постоянство. Резултатите няма да закъснеят и ще имате с какво да се поздравите.

Събитията ще ви подскажат, че е крайно време да помислите и за себе си, инвестирайки в повишаване на образованието и подобряване на здравословното ви състояние. Така ще си осигурите перспективно развитие, а не епизодични успехи.

Личните отношения ще са истински извор на вдъхновение. Спокойни, хармонични и проникновени като никога, те ще стимулират въображението ви, ще импулсират приключенския ви дух. Възползвайте се от всеки удобен случай да си организирате кратко пътешествие или да зарадвате любимия човек с дребна изненада. Ще освежите връзката и ще разгорещите емоциите.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте социални не е възможно да бъдете винаги в предпочитаната от вас компания. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е на моменти да оставате сами със себе си. Свикнете с мисълта, че самотата не ви прави слаби и незначителни.

Скорпион

Предстоящата година ще е наситена със сложни събития и ще се окаже много важна за представителите на вашия знак. Ще промените отношението към самите себе си. Ако преди всяка допусната грешка ви караше да се самоизяждате вътрешно, то сега ще си дадете сметка, че сте това, което сте именно благодарение на допуснатите грешки. Те са били за вас ценни уроци, от които ще можете да се възползвате и в бъдеще.

Затрудненията ще са свързани предимно с професионалните ви изяви, но отстранявайки ги от пътя си ще докажете реалните си възможности. В крайна сметка ще установите, че затрудненията са своеобразен генератор за постиженията ви. А постиженията, подпомагани от благотворното влияние на Юпитер във вашия знак, хич няма да са за пренебрегване. Може да е трудно, но ще си струва усилията.

Що се отнася до личните и любовни отношения ситуацията е нещо като „затишие пред буря“. Едва ли ще преживеете съществена промяна. Необвързаните ще предпочетат да се забавляват по-скоро с епизодични флиртове, отколкото да се вричат в дългосрочни обещания. Семейните ще запазят актуалния си статут на умерен баланс между навици и безразличие.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте откровени не е възможно да разчитате на безусловна лоялност. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да злоупотребят с доверието ви. Свикнете с мисълта, че наивността не оказва положително влияние на социалните ви контакти.

Стрелец

През тази година ще докажете, че името на зодиакалния ви знак абсолютно съответства на същността ви като характер. Всичко, с което се захванете ще бъде нужно и важно. Ще са ясни не само целите ви, но и пътят за постигането им, който вие предварително ще сте „разчистили“. Няма съмнение, че ще напреднете в абсолютно всички сфери, към които се ориентирате.

На 08.11.2018 г. Юпитер, който е управляваща планета на вашия знак, ще навлезе в него и ще ви зареди с много творческа енергия. Ще се убедите в силата на собствения си потенциал.

Предстоят ви поредица сериозни изменения на битовия и социален статус, от които не бива да се отказвате, макар че на моменти може да ви се сторят стресиращи.

Периодът ще е изключително благоприятен за необвързаните представители на вашия знак. Почти сигурно е, че най-после ще попаднат в лапите на голямата и всепомитаща любов, ще преживеят куп изненади и романтични мигове. Наслаждавайте им се пълноценно.

Що се отнася до Стрелците, които вече имат постоянен партньор, към тях препоръката е покрай бизнеса и работата да не забравят любовта. Най-добрият начин да стимулирате връзката и да освежите чувствата е поне веднъж месечно да организирате пътешествие към непознати места в компанията на любимия човек.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте чаровни не е възможно да предадете на всички авантюристичния си дух. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни.

Нормално е част от идеите ви да бъдат отхвърлени. Свикнете с мисълта, че няма как животът ви да е приключение от начало до край.

Козирог

Да започнем с това, че на 20.12.2017 г. в 7:00 ч. Сатурн, управляващата ви планета, ще навлезе във вашия знак. Достатъчно условие, за да твърдим, че ще има с какво да запомните 2018 г. Ще можете да демонстрирате всичките си таланти и умения. Ще сте по-работоспособни и по-организирани от обикновено, макар че когато става дума за представителите на знака Козирог, човек би се запитал: ама то къде повече от това?

Човешкият капацитет е безграничен, ето на, оказва се че и още може! Умението ви да се концентрирате над текущите цели и да разпределяте силите си правилно е „кошницата, в която ще събирате плодовете на труда си“.

Умението ви да работите упорито и дисциплинирано е неоспоримо качество, но освен за работата, трябва да мислите и за себе си. Организирайте почивката си така, че да възстановите тонуса, да зарадвате любимите си хора и да научите нещо ново и интересно.

Едва ли ще се наложи да се справяте с непреодолими финансови проблеми дори и да сте решили да правите някакви скъпи покупки като движим или недвижим имот. Бъдете внимателни и предпазливи по отношение на дългосрочните инвестиции. Избягвайте ги, ако за целта се налага да търсите банкови заеми.

Романтичните преживявания зависят от желанието ви да съчетаете фантазия с инициатива. Изразявайте чувствата си откровено.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте рационални не е възможно винаги да контролирате емоциите. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е понякога да си изпуснете нервите. Свикнете с мисълта, че чувствата не пречат на професионалния ви напредък.

Водолей

Изключително динамичен период ви предстои. Период на промени, които трябва да реализирате самостоятелно. Първо трябва да насочите поглед към самите себе си. Време е да промените онези качества, които ви пречат, връщат ви назад и предизвикват недоволство у самите вас. И е време, и ще имате възможност.

Достатъчно е да вярвате, че ще успеете, да мислите бързо и да се възползвате от обстоятелствата. Не разпилявайте силите си в няколко направления едновременно, анализирайте фактите и мислете за последствията от кардиналните си решения.

Едва ли някой би могъл да устои на природния ви чар и обаяние, така че личните и любовни отношения ще са извор на радост и вълнуващи мигове. Умението ви да импровизирате ще се окаже „универсалният ключ“ за всички затворени сърца. Умението ви да пръскате около себе си искри от оптимизъм ще ви осигури популярност, горещи страсти и стабилни позиции, с които не бива да злоупотребявате.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте услужливи не е възможно да се спасите от използвачи. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да попадате и на измамници. Свикнете с мисълта, че трябва да внимавате на кого какво обещавате.

Риби

Нищо няма да получите „наготово“ през тази година. Ще постигнете всички цели, които сте си поставили, ако си създадете оптимална организация, вярвате в себе си и се отнасяте отговорно към работата си. Творчески заряд не ви липсва, вдъхновение също, крайно време е да разгърнете природните си таланти.

Приемете трудностите като предизвикателство и възможност да проверите силата на характера си. Опитайте се да извлечете от тях полза и заедно с актуалните си задачи да довършите всички отложени и изоставени до момента. Експериментирайте смело, но рискувайте умерено. Що се отнася до личния живот, преживяванията ще са нееднозначни.

Любовните ви отношения ще се променят. Ще преживеете поредица от срещи и раздели или поне периоди, в които отношенията от ледено-смразяващи ще стигат до вулканично-изгарящи.

Наслаждавайте се на емоциите такива, каквито са, защото благодарение на тях връзката ви ще е жива, макар и напрегната.

Вярвайте в собствената си уникалност, не се страхувайте от промените и ще се убедите, че реакцията на околните може да се нарече всичко друго, но не и безразличие.

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте съпричастни не е възможно да преживеете изцяло чуждите емоции. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни.

Нормално е да изпитате недоверие и антипатия. Свикнете с мисълта, че някои хора драматизират излишно, търсейки не съчувствие, а за да привличат внимание.

Коментари
Зареждане...