Папи Ханс дължи пари на Дара! Поетът вкарал всичките й пари в свои проекти

Певецът-поет Константин Трендафилов, по-известен с псевдонима си  Папи Хан, е прецакал бившето си гадже.

Скандалът тепърва се заформя, а Дара очаква с нетърпение излизането му не защото иска да се върне при него, а за да си търси борча, който му е дала, писа „Галерия“.

Колежката му била толкова опиянена по време на любовния им романс, че по негова молба решила да го спонсорира с цели 10 бона, пише ХотАрена.

Отрезвяването не било особено приятно изживяване за нея, тъй като се наложило да осъзнае, че може би ще трябва напълно да забрави за парите си.

Изпълнителят на „Кекс“ вложил пачката в свои проекти, а Дара можела само да се надява той да се замогне, че да се сети да й ги даде обратно.

Папи непрекъснато обещавал, че ще й възстанови сумата. Първо да оглави класациите, после да тръгнат приходите – всяка следваща цел отлагала необходимите от негова страна действия.

Дори след края на връзка им, малко преди влизането си в Къщата на „ВИП Брадър“, Папи не си направил труда да даде обяснение, нито да посочи период, в който ще спази дадената дума.

Дара останала с пръст в уста, а приятелките й започнали дори да я съветват да заведе дело срещу доскорошния си приятел.

Поетът счита, че щом е удрял рамо и е работил по парчетата на Дара, значи е инвестирал време и пари в нея, а срещу това не е получил нито лев хонорар.