Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Първата дама на САЩ заряза Президента! Писна й да се прави на влюбена съпруга!

Първата дама на САЩ – Мелания Тръмп изостави съпруга си и замина за Флорида, тръбят британски и американски медии.

В неделя бе излъчено интервю с порно актрисата – Сторми Даниелс – която твърди, че е имала сексуални контакти с Тръмп малко след раждането на сина му от Мелания Барън.

Първата дама, заедно със сина си, напусна Белия дом и замина за Флорида точно в деня, когато интервюто бе излъчено, което съвсем естествено не остана незабелязано и предизвика вълна от коментари.

Появиха се твърдения, че Мелания е погнусена от Доналд и унизена от случващото се и то дотолкова, че вече не може да дели един покрив с него и разводът е най-логичният и неизбежен изход от ситуацията.

Решението да си отиде точно в деня на интервюто също не е случайно, тя иска символично да скъса връзката си с Тръмп и да се отдалечи от този медиен скандал, в който той я замеси, твърдят американски таблоиди.

Или пък се опитва да предпази сина си от медиите и го държи надалеч от целия шум около изневерите на баща му?

Говорителката на Мелания категорично отрече слуховете за разрив в отношенията между първата дама и президента.

„Наясно съм, че медиите обичат спекулациите и безпочвените клюки, но искам да припомня на обществеността, че в тази конкретна ситуация има замесено и дете, чието име трябва да се държи далеч от таблоидите“, написа в профила си в Туитър говорителката на Мелания Стефани Гришам.

А на въпрос дали родената и израснала в Словения първа дама е гледала интервюто на Сторми Стефани заяви:

„Прекалено е фокусирана върху това да е майка и се наслаждава на пролетната си почивка.“

От Белият дом също се погрижиха да разсеят спекулациите, че с брака на президентската двойка е свършено, като заявиха, че Мелания е във Флорида заедно със сина си за традиционната им пролетна почивка, а не поради някаква друга причина.

Тръмп също индиректно коментира твърденията, че бракът му е пред разпад и интервюто на Сторми Даниелс чрез коментар в профила си в Туитър:

„Толкова лъжливи новини. Никога досега не са били толкова неточни и в такива размери.“

Припомняме ви, че по думите на Сторми Даниелс тя и Доналд Тръмп започват да се срещат през 2006-а година, само три месеца след като Мелания ражда Барън. Сексът, по думите на Сторми, не е нищо особено – една поза, нищо лудо.

„Но какво очаквате от някого на неговата възраст?“, без свян заяви Сторми.

Даниелс разкри още, че е получила 130 000 долара, за да си мълчи за аферата, но въпреки това е решила да излезе на светло и да разкрие истината.

Малко след новината, че порно актрисата е имала връзка с Доналд Тръмп друга красавица заяви, че е била интимна с бзинесмена, докато той е бил женен за Мелания. Тя се казва Карън МакДугъл и по нейни думи е имала отношения с политика в продължение на десет месеца.

В интервюто в неделя вечер Сторми също така заяви, че докато е излизала с Доналд, той е признал, че с Мелания имат брачни проблеми.

„Ние дори спим в различни стаи и вещите ни са изцяло поделени“, заявил Тръмп на Даниелс.

Източник: woman.bg

Коментари
Зареждане...