Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Първо в КЛЮКИ: Емилия катастрофирала заради черна магия от колежка!

Причината фолк певицата да катастрофира е черна магия, направена от завистлива колежка, твърди отец Гелеменов пред в. „България днес“.

Емилия, Жорж Башур и синът му –  19-годишният Феди, катастрофираха тежко преди ден на магистрала „Тракия“. Катастрофата се е разиграла в платното, което води към Пловдив.

В момента и тримата са настанени в столична болница. Емилия е със счупена ръка и счупени ребра. Жорж Башур също е с травми в ребрата и по врата. Най-тежко обаче е пострадал водачът на автомобила – синът на Жорж Башур. Той е в реанимация в изключително тежко състояние с черепно-мозъчна травма, гръдно-коремна травма и опасност за живота.

„Певиците често си правят такива черни магии и усещам, че в тази ситуация говорим за същата злина. Демон е кацнал на рамото на младото момче и му е казвал да натиска педала на газта.

Шепнел е в ухото му: „Карай по-бързо, карай по-бързо“, и то се е поддало на изкушението. Черната магия е накарала Емилия да му отстъпи шофьорското място и той със своята неопитност е спомогнал за катастрофата“, коментира духовникът.

Предполага се, че Башур-младши е карал с много висока скорост по мокрия път.

От Пътна полиция смятат, че най-вероятно е попаднал в т.нар. аквапланинг, при който гумите са загубили сцепление с асфалта. Така е изгубил управлението и колата е изхвърчала от магистралата.

„Тепърва ще се назначават експертизи, които да установяват как и защо е настъпило произшествието. Няма спирачен път и причината е, че асфалтът е бил мокър”, казва прокурор Христова от от Районна прокуратура-Ихтиман, която наблюдава случая.

Доведеният син на фолкпевицата Емилия – Феди Башур, най-вероятно е карал без колан,предполагат ченгетата, разследващи катастрофата. Емилия и Жорж са разпитани от разследващите в болница. Феди обаче няма как да даде показание заради тежкото състояние, в което се намира.

„Имам някакво лошо предчувствие. Едва ли ще се видим в петък на участието ми в Петрич. Това е споделила часове преди инцидента фолкпевицата Емилия с най-верния си фен и ловец на автографи – учителя по география Тодор Петров. В сряда вечерта певицата била на участие в Пловдив. Преди него била на фризьор, а Тошко я придружил, пише „Телеграф”.

„Държеше се странно. Тя има дарба и усеща разни неща. За първи път не искаше да я гримират, а каза, че сама щяла да се погрижи за това по-късно”, спомня си Петров.

След програмата й в пловдивска дискотека към, 4.30 часа двамата си поговорили. „Тогава ми каза, че предчувствала нещо. Сподели, че през деня ще пътува към Гълъбово за абитуриентския бал на племенника си”, разказа Тодор.

На раздяла фенът напомнил на Емилия, че ще се видят в петък, когато трябвало да има участие в Петрич.

„Е, как пък ще се видим тогава? Едва ли ще се случи”, отговорила певицата. След това му дала 30 лева , които да си харчи. „Не знам защо го направи. Друг път не се е случвало, а ние сме доста близки и аз я следвам навсякъде. Сигурен съм, че знаеше, че предстои инцидент”, убеден е учителят по география.

Според лекарите Емилия и Жорж ще бъдат изписани след 2-3 дни. 19-годишният Феди, който бе в критично състояние и с опасност за живота, излезе вчера от кома.

Коментари
Зареждане...