Пътят на златното момче до наркотиците и алкохола

Едва ли някой е предполагал, че от талантлив актьор, спечелил признанието на критика и публика Чарли Шийн ще се превърне в нарицателно за пияница.

Тази неделя ще бъде излъчено интервюто, в което звездата говори за проблемите си с алкохола и наркотиците, разказвайки как и защо е кривнал от правия път, както и кога точно е започнал полетът му надолу.

„В най-тежките ми дни се чувствах изключително безпомощен“, казва Шийн в интервюто, разбираме от кратко видео, излъчено преди броени часове.

Клипът подготвя зрителите за това, което ще видят само след два дни, като по време на тийзера се чуват и уточнителните думи на Чарли, че могат да го питат всичко и никой въпрос не е твърде личен.

Днес актьорът е обърнал гръб на вредните навици и дори се придържа към веган режим на хранене, разкриват негови близки. Не бяха отдавна обаче годините, когато Чарли злоупотребяваше с наркотици и алкохол.

Той разкрива, че е имал зависимост към тях още преди да започне да се снима във филми, така че навярно не славата е причината за пристрастяването му към този вид пороци.

Шийн е взимал свръхдоза кокаин и поради това е бил хоспитализиран в клиника за лечение на наркомании. Чарли има проблеми не само с опиатите, но и с контрола на гнева, твърди една от бившите му съпруги – актрисата Денис Ричард.

Припомняме ви, че Шийн е съден за физическо малтретиране на красавицата, а третата му съпруга Брук Мюлер твърди, че той я е нападнал с нож.

Безкрайните партита и злоупотребата с алкохол и наркотици повлиява не само върху личния живот на Чарли, който има три неуспешни брака зад гърба си, но и върху професионалния.

https://www.instagram.com/p/BZFLJQXA_dk/?utm_source=ig_embed

През 2010-а година актьорът губи работата си в хитовия сериал „Двама мъже и половина“. Продуцентите го уволняват заради непрестанните скандали свързани с него. Тогава той нападна целия екип, свързан с продукцията, и ги нарече идиоти, а по-късно заяви в телевизионно интервю:

„Аз съм различен, същността ми е различна, мозъкът ми е различен, сърцето ми е различно. Аз имам тигърска кръв, човек“, обръщайки се към водещия.

През 2015 година Чарли Шийн призна, че от четири години е носител на вируса на ХИВ, който предизвиква синдрома на придобитата имунна недостатъчност. Той разкри също, че е изнудван от бивша порно звезда за пари, за да не съобщи на медиите, че е ХИВ-позитивен.

„Трудно се приемат тези три букви, знаете“, коментира актьорът от „Двама мъже и половина“. Въпреки това актьорът споделя: „Ако на само един човек на планетата бе определено да се зарази с вируса, това щях да бъда аз.“

https://www.instagram.com/p/BXgTXeWgfq8/?utm_source=ig_embed

След разкритието, че Чарли има ХИВ, заваляха редица обвинения от бивши негови приятелки, които твърдят, че са имали интимен контакт с него, но така и не са били предупредени за състоянието му.

Шийн обаче е категоричен, че всичките му сексуални партньорки са знаели какво е здравословното му състояние и само с няколко от тях е правил секс без презерватив, а след това те минали под наблюдението на личния му лекар.

През 2016 Чарли започна постепенно да си връща контрола върху живота си. Той призна, че е започнал да обръща внимание на здравето си и да се бори със зависимостите си.

През 2017 година обаче името на Чарли отново бе замесено в скандал. Актьорът Кори Хейм го обвини, че през далечната 1986 година, по време на снимките на филма „Лукас“, Чарли е правил секс с него, а Кори е бил само на 13 години.

Източник: woman.bg