Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Павел унижи жестоко Преслава в столично заведение

Явно в живота на фолк звездата Преслава не всичко е 101 рози, каквито тя получи за 8-март от любимия си Павел. 

Гръм в рая! Павел унижи жестоко Преслава в столично заведение

Често се налага фолк фурията да бърше сълзи заради тежкия характер на новата си изгора, който клюкарите спрягат баща на детето й.
Според очевидци, Преслава е била подложена на нечувано унижение в известен столичен ресторант от гаджето си. Докато вечеряли спокойно, Павел избухнал и на висок глас започнал да обижда дамата си. Петя се опитала да го успокои, но с това още повече го вбесила.

Последвали ругатни и крясъци, достойни за червена точка и знак 18+. Певицата се притеснила ужасно от посетителките в ресторанта, които с нескрито любопитство наблюдавали звездния скандал.

Сълзите на певицата не трогнали разгневения мачо, а тя видимо съсипана не смеела да вдигне глава.

„Двамата си тръгнаха след около 20 минути. Преслава едва се държеше на краката си подпирайки се в Павел, рухнала от позора“, разказва потресен от случката очевидец.

Въпреки драматичните мигове Преслава няма намерение да се отказва от любовта си. Певицата скоро сподели, че най-сетне е намерила достоен мъж в лицето на Павел.

Според близки, за нея той е последният влак, защото годините минават, а биологичният й часовник трака и е време да роди поне едно дете.

Само преди ден добричлийката се похвали с огромен букет рози, които според поверието са знак на силна и изпепеляваща любов

Коментари
Зареждане...