Пазете мъжете си от тях! Зодиите, които могат да разведат всеки мъж!

Астрологът, психологът и парапсихологът Сергей Ланг вярва, че много зависи от знака на зодиака и от влиянието на звездите, дали една жена има предпочитания към обвързаните мъже.

Вижте кои зодиакални знаци най-често разрушават семействата:

3 място – Рак

Раците са едни от най-коварните дами в зодиака, които най-често разбиват семейства. Техните подбуди обаче са съвсем различни. За разлика от Лъвиците, които просто желаят да излязат победители, жените Рак търсят сигурността и печалбата.

И я виждат именно в женените мъже. И ще направи всичко възможно да го раздели със семейството му. Тя не се нуждае от любов, а от пари и спокойствие.

2 място – Лъв

Едва ли някой ще се изненада, че почетното второ място се заема от Лъвиците. Те обичат съперничеството и искат винаги да побеждават. Включително и на любовния фронт.

При тях главната цел е женения мъж, защото има повече предпоставки за борбата за сърцето му. Дамите от тази зодия са добри любовници, а семейните мъже често им обръщат внимание. И не случайно те са разбили много двойки.

1 място – Близнаци

Дамите от зодия Близнаци са убедени, че перфектният мъж е жененият мъж. И съответно усилията им са насочени именно натам, без да изпитват угризения, че причиняват проблеми в семейството му.

Тя пуска целия си чар, ако разбере, че обектът на нейния интерес е с халка. И дори удвоява усилията да го спечели. Когато обаче постигне успех – рядко се стига до сватба. Просто за жената Близнаци това е игра с висок залог.

Източник: tialoto.bg