Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Перфектната любовница!

Тази трудна роля не е за всеки! Следвайте правилата и се убедете, че няма да има наранени.

Често думата любовница не буди уважение, нито положителни чувства. Особено, ако вие сте съпругата, а тя е тази, която „краде“ половинката ви. Но има вариант и вие да се окажете в тази роля и тя има своите предимства.

Времената се менят и човек малко или много трябва да бъде егоист и да мисли за себе си.

Така че не се затормозявайте с това как се чувства законната му половинка и дали детето му има нужда от него, а се насладете на статута си, докато имате полза от него.

Все пак статута любовница (стига да не търсиш вечна любов и да се стремиш към създаване на семейство) осигурява хубав секс, обожание и отношение, че дори и уважение.

А освен това няма да се налага да търпите пиянските му изпълнения, да гледате на сила футболните мачове и да му перете чорапите.

Ето и някои прости правила, които ще ви направят идеалната любовница и ще успеете да го задържите, докато вие желаете:

1. Не се влюбвайте!

Изберете мъж, който да ви кара да се чувствате добре, който да ви разсмива, който е добър в леглото, но не и в който да се влюбите. Перфектният любовник за перфектната любовница е мъж, с който няма и да си помислите за брак или съвместен живот.

В момента, в който започнете да се увличате емоционално по него, не забравяйте, че това ще ви донесе болка. А вие трябва да се чувствате добре, не да се наранявате.

2. Бъдете винаги секси и отзивчива

Времето, което прекарвате заедно, е малко, така че погрижете се да е незабравимо. Винаги изглеждайте секси и изкусително, запалете свещи, пригответе ароматна вана – трябва и на двамата да ви е хубаво.

И се срещайте само, когато и двамата имате време и няма да бъдете разконцентрирани или пришпорвани от други фактори.

 

3. Приемайте цветя, но не и сърцето му

Както вие трябва да се пазите от емоционално обвързване, така гледайте и той да не се влюби във вас. Нека да му бъде ясно, че вие искате тялото му, компанията му, вниманието му и малко от времето му, но не търсите обвързване и не желаете той да разрушава брака си заради вас.

Дори го заплашете, че ако настоява за нещо повече или иска да направи отношенията ви публични, ще го напуснете. Не се притеснявайте, ако понякога чувате „Обичам те“. Все пак той е измамник и това не е гаранция, че се е влюбил във вас.

4. Поставете някои правила

Още в началото на аферата ви изяснете условията за вашите отношения, така че да има минимален риск и за двете страни.

5. Никога не му звънете

Трябва той да ви търси, защото това означава, че той иска да говори с вас и разполага с времето и необходимото пространство да го направи.

Освен това ще знаете, че умът му в този момент е ангажиран с вас и с нищо друго. Така и двамата ще се насладите на разговора без да има и следа от стрес.

6. Не му позволявайте да прави уговорки кога ще ви звънне.

Това ще го задължи да го направи, а и вие ще сте в очакване на позвъняването му. А той не трябва да има някакви времеви измерения в живота ви.

Вие си живеете, както искате, без да се съобразявате с него. В случай, че той се обади в неподходящ за вас момент, му напомнете нежно, че не е единственото нещо в живота ви.

7. Никога не се оплаквайте и никога не се обяснявайте

Вашият живот си е ваша работа и той е само една малка частица от него. Ако не можете да се срещнете с него, не му се обяснявайте. Колкото по-малко знае за вашето ежедневие, толкова по-лесно ще пазите необходимата дистанция.

Ако е прекалено зает с работа и не можете да се видите, не му се сърдете, нито се оплаквайте. Съпругата му ще се справи и с двете неща.

8. Не питайте

Един от най-лесните начини да запазите личния си живот е като не разпитвате за неговия. И никога не питайте за съпругата му или семейния му живот. Вие не сте негова приятелка, вие сте му любовница.

9. Не му дължите вярност

Не забравяйте, че вашата афера е без чувства. Затова и вие не сте длъжна да му бъдете вярна. Не, че трябва да парадирате и с другите си любовници, ако имате такива, но не бързайте да ги отрежете. Все пак самият той очевидно е фен на полигамията и няма никакво право да изисква вярност от вас.

10. На десетки километри разстояние

Ако живеете в един град, идеалното разстояние на жилищата ви е няколко десетки километра. Разбира се това зависи от мащабите на града. Но така или иначе е хубаво да не се намирате в един квартал. Трябва хем да може да се виждате лесно, хем да сте далече от семейството му, за да не изникнат непредвидени и срамни ситуации.

11. Не казвайте на тези, които го познават, за аферата ви

Това е важно правило, особено ако имате общи приятели. Бъдете внимателни, защото информацията се разпространява лесно и бързо и ако някой познава съпругата му, скоро вашата секс-връзка ще стигне и до нея.

12. Парите имат значение

Понякога любовниците се самоиздържат и това намалява тяхната уязвимост. Ако имате достатъчно пари, не му го споменавайте. Оставете го да бъде мъж и да ви глези с подаръци, вечери и цветя. Това ще погали неговото его. В случай, че поиска да ви подари апартамент, кола или нещо по-голямо, имайте едно наум, че за него отношенията ви не са просто секс.

13. Моралните дилеми

Да имаш афера с женен мъж е неморално и социално неприемливо. Всички мразим да бъдем лъгани. Това е и една от причините този тип отношения да са напълно безсмислени. Забавни и страстни – да, но безсмислени.

Затова се убедете, че никой от двама ви няма да се влюби в другия, за да не страдате. Придържайте се към правилата и не му позволявайте и за момент да си помисли, че може да напусне жена си заради вас.

За да бъдете любовница, вие трябва да сте уверени, че не търсите обвързване.

Ако ще се превръщате в любовница, гледайте това да е чисто забавление и удоволствие и за двама ви и да няма наранени (включително съпругата и децата му, ако има такива).

Коментари
Зареждане...