Пипа Мидълтън ражда

Кралското семейство ще има пореден повод за радост. По всичко изглежда, че до броени часове на бял свят ще се появи първородната рожба на по-малката сестра на Кейт Мидълтън – Пипа.

Изящната звездна дама бе хваната от папараци в момента, когато пристигаше заедно със съпруга си в родилното крило Линдо на болницата „Св. Мери“ в Лондон.

Частното отделение е прочуто сред аристокрацията на Острова и е мястото, в което по традиция раждат кралските особи. Именно там преминаха ражданията както на принцеса Даяна, така и на Катрин.

Фотографите не успяха да уловят Пипа на влизане в родилното отделение, но заснеха съпруга ѝ Джеймс Матю, когато прекрачваше прага на медицинското заведение, натоварен с две чанти, вероятно пълни с багажа, който ще бъде необходим на по-малката сестра на Кейт в часовете след раждането.

„Пипа ще остане в болница поне ден след раждането“, разкри източник от болницата „Св. Мери“.

Пипа е пристигнала в болницата часове след сватбата на принцеса Юджийн. Въпреки че бе във видимо напреднала бременност, по-малката сестра на Кейт изглеждаше блестящо на събитието, облечена в маслено зелена миди рокля.

Интересна подробност е, че по време на сватбата Пипа бе настанена близо до входната врата – жест, който някои разтълкуваха като пренебрежително отношение към нея и половинката ѝ.

Според близки до кралското семейство обаче това решение е било взето, защото можело 35-годишната дама да започне да ражда във всеки един момент.

Тази причина наложила присъствието ѝ близо до изхода, за да може да напусне церемонията незабелязано, ако се наложи.

Източник: woman.bg