Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

По-добре да ги нямате в леглото си: Трите зодии, които са най-зле в леглото

Сексът е изключителна важна част от нашия живот. Той ни помага да укрепим връзката си, да сме по-близки, поддържа ни в добра форма и ни кара да се чувстваме невероятно!

Но има три зодии, които колкото и да се опитват просто не ги бива в леглото. Разбира се, че има изключения, но понякога трябва да се доверим на проучванията – те рядко лъжат.

Важно е да знаем, че всичко зависи от нас самите и емоциите, които вкарваме в сексуалните си отношения с партньорите си.

Ето кои са трите зодии, които не са особено добри в леглото:

Водолей

Тази зодия е единствената, която сякаш секса не я вълнува особено. Те ще ви дразнят, ще ви изкушават, ще ви държат на предела и точно, когато си мислите, че най-накрая ще се оставите изцяло на желанието, те ще продължат с прелюдията. Не им се сърдете, просто представителите на тази зодия ги вълнуват повече любовните игри, от колкото самия акт.

Дева

Тази студена кралица между зодиите не знае как да вълнува. Девите обикновено са закопчани до горе, предпочитат неатрактивни дрехи, за да не бъдат определени като неморални. Емоциите са чиста математика, а докато правят любов постоянно мислят за следващите стъпки. Никога не са спонтанни и спокойни.

Рак

Ракът е нежен и изисква максимална емоционална подкрепа. Това не е лошо, но понякога сексът преминава в рутина. Ракът няма да ви предложи големи промени и иновации, а също така не очаквайте и инициатива. Либидото им е забравено някъде, затова може цял живот да лежат в една и съща поза.

Коментари
Зареждане...