Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Помощ! Влюбена съм в двама!

Случва се, когато най-малко очаквате. Имате прекрасна връзка и сте уверени в чувствата си към човека до вас. Тогава се появява някой друг. Съвсем случайно – срещате го на работата, в магазина или във фитнеса.

През вас преминава електричество и с времето и общуването започвате да изпитвате неща, които не би трябвало. Все пак обичате партньора си. Объркващо и плашещо е, но диагнозата е една – обичате двама!

Какво означава това?

За начало, означава, че сте човек. Да се влюбиш в двама души едновременно се случва рядко, но е възможно. На сърцето не се заповядва и обратно на теорията, че всеки си има една сродна душа, вашето внимание може да бъде спечелено от различни мъже.

Не се винете, ситуацията е странна, но със самобичуване няма да постигнете нищо освен да се тормозите допълнително. Проблемът е, че трябва да вземете решение кой да остане в живота ви. Защото подобни моногамни връзки рядко сработват, а и едва ли постоянният ви партньор ще приеме добре идеята.

Как да изберете между двамата?

Това е сложен въпрос, тъй като изпитвате цяла гама емоции, включваща и силно привличане, страст, любов, влюбване и т. н. Т. е. трябва внимателно да разграничите към кого точно какво изпитвате. Някои емоции са временни и чисто физически, други не.

Най-лесният начин за това е да се дистанцирате от двамата за някакъв период от време и да видите с какво ви липсва всеки от тях, кой ви липсва повече и с кого си представяте живота си занапред.

Важно е да не правите секс с никого, защото сексът може да ви подведе и да вземете неправилното решение.

Източник: tialoto.bg

Коментари
Зареждане...