Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Порноактьори разкриват тайната на продължителния секс

Едва ли има мъж, който не се стреми да бъде по-добър в леглото и да може по-дълго да задоволява партньорката си.

Съществуват много различни начини, до които мъжете прибягват с цел да издържат по-дълго в леглото. Някои са ефективни, други само представляват изгубено време.

Най-добре обаче това го правят професионалистите, а именно порно актьорите, които всекидневно прекарват часове в леглото с най-хубавите девойки на света.

Те признават, че е невероятно трудно да прекъснат оргазма и, че това е нещо, което се учи с времето. Споделят и, че има един сигурен метод, която моментално убива сексуалното чувство и кара половия орган да се „рестартира“.

Става въпрос за „удряне на шамари“. Тази техника няма конкретно име, но изисква буквално да „ошамарите“ половия си орган, когато се приближите до оргазма. Ударът трябва да е силен, защото ако сте прекалено нежни, тогава няма да можете да постигнете желания ефект.

Порно актьорите казват, че могат да издържат в продължение на часове в леглото по този начин и, че го правят в краткия период, когато камерите са изключени.

Те съветват мъжете да правят това няколко пъти по време на секс, и по този начин със сигурност ще бъдете представени като истински алфа мъжкар пред жената.

Коментари
Зареждане...