Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Последствията, ако не си махаш грима! (УЖАСЯВАЩИ СНИМКИ 18+)

След като попаднахме на историята на Тереза Линч, от екипа на Gossips се заклехме тържествено, че никога, никога, НИКОГА няма да пропускаме махането на грима.

Сигурни сме, че след като видиш снимките на Тереза и прочетеш за кошмара, през който е минала и  ти ще дадеш същото обещание.

ВНИМАНИЕ: Снимките показват нагледно сериозен медицински проблем и не са за хората със слаби сърца. Скролвай надолу предпазливо.

50-годишната Тереза Линч е носила по няколко пласта спирала, която старателно е почиствала от миглите си, през повече от половината си живот. Случаят й е описан в медицински труд на Американската академия по офталмология.

В интервю за DailyMail, Тереза обяснява, че в един момент е започнала да страда от симптоми като сълзене на очите, зачервяване и подуване. Тези симптоми карат жената да потърси медицинска помощ в лицето на офталмолога д-р Дана Робей.

Това, което открива лекарката е крайно обезпокоително. Оказва се, че вътрешната страна на клепачите на Тереза е осеяна с микроскопични черни точки. Те не са някакви мистериозни образувания, а частици от спиралата.

Откритието на лекарката довежда до 90-минутна операция, за да се премахне наслоения под клепачите туш, но той вече е бил нанесъл постоянни щети.

„Имах лошия навик да нося тежък грим и да не го измивам – обяснява Тереза. – Не биваше да се стига до тук“.

Д-р Робей казва, че никога не е виждала подобен случай в кариерата си, но колкото и да са екстремни обстоятелствата при Тереза, нейното кошмарно изживяване трябва да послужи като напомняне – жените ВИНАГИ трябва да премахват изцяло грима си всеки ден.

Източник: cosmopolitan.bg

Коментари
Зареждане...