Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Прави ли тези 5 неща, значи е лудо влюбен в теб

Влюбването е красив момент в живота на всеки. Пърхане на пеперуди, блясък в очите, усмивка, която не слиза от лицето… познати симптоми.

Често обаче влюбването носи и малко стрес като нова емоция в живота, а и притеснение дали наистина той те обича и дали е толкова влюбен, колкото си ти.

Когато говорим за мъже, техните действия разкриват много повече за емоциите им, отколкото думите им.

Затова правим списък с 5 неща, които само влюбените мъже правят!

Ако той прави тези 5 неща, е лудо влюбен  в теб

1. Той се интересува от твоето мнение

Мъжете не обичат някой да им се бърка в решенията. Ако той те търси за идеи и съвети, това е голям знак, че наистина държи на теб, цените като човек и като жена. Такова доверие получават само жените, които са голяма любов.

2. Пише ти често

Обикновено мъжете ги мързи да пращат съобщения и да чатят дълго, освен ако не флиртуват с някоя сладурана по цяла нощ. Ако той ти пише всеки ден и ти разказва какво му се е случило през деня, то иска да те държи в течение на всичко около себе си, което е страхотен знак.

3. Грижи се за теб с внимание

Ако ти отстъпи по-хубавата възглавница или да ти даде последното парче шоколад, носи ти чантата или торбите след пазар, това е мъж, който ще направи много повече за теб.

4. Интересува се от теб

Той знае всичко за теб и се грижи да си добре. Пита те за деня ти и наистина слуша с интерес. Истински влюбеният мъж се вълнува искрено от жената до себе си и се стреми да я опознае по-добре.

5. Готов е прави компромиси

Няма как една връзка да бъде успешна без компромиси. Ако за него е по-важно да те направи щастлива, отколкото да изгледа поредния мач, можеш да си спокойна, че този мъж ще се грижи добре за теб.

Коментари
Зареждане...