Представителките на тези три зодии са най-недостъпните жени! Ако не отговаряте на критериите им, нямате никакъв шанс!

Повечето жени обичат мъжкото внимание, то ги кара да се чувстват желани и самоуверени. Но представителките на тези три зодии не само не разрешават на мъжете да пресекат позволените граници, а изобщо не ги допускат до себе си.

Предлагаме ви да разберем заедно жените от кои зодии са най-недостъпни.

Близнаци

Смята се, че от всички зодиакални знаци, Близнаците са най-лекомислените и непостоянните. Това обаче е много погрешно мнение. Всъщност присъщата им вятърничавост се проявява само в случай, че животът им доскучае и престане да им носи наслада и радост. В подобни моменти те са способни да захвърлят всичко и да се впуснат в търсене на нови усещания.

При запознанствата си с представители от противоположния пол тези дами могат да бъдат много недостъпни. За да ги спечелите, няма да е достатъчно да й подарите само цветя и през цялата вечер да разведрявате разговора с остроумни шеги. При жената Близнаци подобни неща не вървят!

Козирог

Жената Козирог не познава романтиката и ухажването при нея не носи никакъв резултат. Дори ако мъжът се въоръжи с огромен букет червени рози и се изкачи до апартамента й по противопожарната стълба, тя по-скоро ще го сметне за откачен, отколкото да се възхити от постъпката му.

Причината се крие в това, че представителките на този зодиакален знак не се интересуват от мимолетни връзки. Те се стремят само към сериозни отношения. Ако един мъж пожелае да се сближи с жена Козирог, ще му се наложи да покаже, че отношенията му са изключително сериозни. И тогава всички прегради ще паднат от само себе си.

Риби

Представителките на този зодиакален знак заслужено заемат първото място в класацията. По-лесно е да се смирите с факта, че никой не заслужава сърцето им, отколкото да се опитвате да го направите. Работата е там, че жената Риба в повечето случаи е вглъбена в себе си.  Тя се чувства най-добре, когато е сама и е готова да се наслаждава на уединението през целия си живот.

Да спечелите жена от тази зодия е напълно възможно, но ще трябва да не сте много настоятелни. Не е нужно да й досаждате с непрестанни обаждания по телефона и съобщения. По-скоро инициирайте някоя „случайна“ среща. Желателно е да й позволите да направи избора си самостоятелно и тогава тя сама ще ви даде възможност да се сближите.

Източник: jenata.blitz.bg