Преслава и Галена прецакаха Анелия и Галин

Преслава и Галена до такава степен вбесиха шефа си при последните си скандали коя е „по-по-най“, че Пайнера реши да спре церемониите по връчване на годишни музикални награди.

Докато двете звезди спореха незабелязаха как короната бе отнета от неочакван кандидат, а именно – Анелия. Звездата от миналата година до ден днешен прави огромен скок в кариерата си и силно надмина песните на Преслава и Галена.

Анелия напоследък получава и доста повече покани за участия в центъра на фолка – Студентски град, където обичайно пазарът е окупиран от Алисия, Галена и Преслава.

Заралийката не само направи най-големите хитове през годината, но и единствена от звездите издаде албум.

Анализаторите са категорични, че ако тази година имаше награди, „Певица на годината“ безспорно трябваше да стане Анелия и заради силното й медийно присъствие през годината.

Тази новина обаче не била по вкуса на Галена и Преслава и с поредните фасони певиците принудиха Пайнера да спре наградите и тази година.

От мъжете най-ощетен за поредна година е Галин. Фараонът в последнити две-три години няма никаква конкуренция за приза „Певец на годината“, но Пайнера винаги намира причина да го подмине, заради претенциите на Фики Стораро.

Галин или не получава наградата, заради отменена церемония, или когато има най-силна година Пайнер премахват наградата „Певец на годината“  и оставиха „Изпълнител на годината“, където мъжете са непосилни пред женската конкуренция.

Тази година отново Галин няма да получи заслужения приз, макар да имаше най-хитова година. Певецът е и изпълнителят с най-много участия в Пайнер, а вече е и дори продуцент, но усилията му от край време отиват на вятъра.