Преслава нае армия от помощнички за бебето!

Преслава хич не смята да си седи само вкъщи и да сменя памперси.

Макар да роди преди по-малко от месец, певицата вече обяви завръщането си на музикалната сцена.

Преслава подгря триумфалното възобновяване на активната си кариера с нова песен, която за броени часове разби рекордите по гледания и се превърна в най-въртяното парче по клубовете, писа „Галерия“.

Наред с музикалния си рефреш, звездата на лекия жанр се е впуснала в сериозна физическа подготовка, за да може да изглежда по най-добрия начин, когато отново хване микрофона, пише ХотАрена.

Три седмици след като стана майка за пръв път, Преслава отново хвана гората. Певицата отиде на няколкочасов преход до Боянския водопад, а гид й беше приятелят й Павел. Земеделецът с татуировки преведе любимата си по най-тежкия маршрут до водопада и й помагаше при катеренето.

Певицата си е дала два месеца, за да свали натрупаните килограми, които са най-видими в областта на корема, задните части и бедрата.

С отглеждането на малката Паола са заети армия от помощнички, които са ангажирани с бебето още от сега. За да може Преслава спокойно да ходи на походи, да обикаля клубовете и да организира представянето си на концерта на „Планета“, майка й е поела голяма част от грижите за новороденото.

С прахосмукачка и метла в ръцете се притичва и сестрата на изпълнителката – Ивелина, а освен това е наета и професионална детегледачка.

Оказа се, че доста хора са предположили, че Преслава няма да бъде типичната майка, която ще е неотлъчно до детето си и няма да го оставя за секунда.