Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Преслава се страхува да не пометне отново

„Да, Преслава наистина е бременна! Чака дете от гаджето си Павел Лазаров. В момента е в третия месец.” , коментираха близки до певицата.

В момента във всички по-известни салони за красота в София, които са посещавани от фолк певици и моделки, е плъзнала клюката за бременността на Преслава.

В телевизия „Планета” същото говорят само за това, независимо, че самата изпълнителка се прави, че новината е най-обикновена измислица.

Всички виждат колко е напълняла за броени седмици. Това се чисти хормони! И гърдите й са станали огромни, както бяха преди да отслабне и да си намали бюста с пластична операция”, коментират колежки на Петя.

Бременността се е отразила и на ханша й, а ако всичко с бебето е наред, съвсем скоро се очаква коремчето също да се заобли. Много от другите певици в „Пайнер” директно й подхвърляли, че й е време да стане майка, само за да видят как ще реагира.

За подобни разговори Петя имала дежурна реплика: „Мъжът ми ме угоява! Много вкусно готви!”. Тя я ползвала даже когато никой не повдигал въпроса за наедрялата й напоследък фигура. Колежките й имат едно-единствено обяснение за това – „Гузен негонен бяга!”.

Самият Павел засега не потвърждавал, но и не отричал, че любимата му скоро ще го направи татко. Предпочитал да избягва темата, вероятно защото не иска да лъже, че бременност няма.

Преслава умира от страх да не пометне”, твърдят познати на певицата.

Говори се, че е правила спонтанен аборт при предишна връзка и в момента треперела да не й се случи отново.

Както „Уикенд” писа, тя ще разкрие бременността си най-рано след третия месец.

Коментари
Зареждане...