Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Преслава ще прибере 20 бона на новогодишната нощ! Ще посреща нова година на магистралата

Както изглежда новата година Преслава ще отпразнува на магистралата.

Певицата е единствената с две участия в новогодишната нощ, но за нейна жалост – едното е в столична дискотека, а другото в Пловдив.

На първото Преси ще забавлява гости в голям хотел в Пловдив и където ще приключи с пеенето часове преди настъпването на 2018 г. Веднага след като слезе от сцената, певицата ще се отправи към София за втория си ангажимент.

Именно някъде по магистралата, новата година ще завари топ пайнерката. В малките часове на 1 януари тя ще забавлява купонджии в столична дискотека, писа „България Днес“.

Нейни колежки клюкарстват, че преди да се слезе от сцената по майчинство, Преслава ще жъне на макс, за да може да се чувства достатъчно финансово осигурена. Именно затова поема по няколко участия на денонощие и не отказва работа.

Двете изяви около Нова година ще прибавят в касичката й близо 20 000 лева, което е сериозен приход, реализиран в рамките на 24 часа.  Говори се, че от „Пайнер“ няма да има други дами, които да пеят на две различни места – в два различни града – в новогодишната нощ.

Коментари
Зареждане...