Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Преслава стяга сватба!

Преслава и Павел са готови да преминат към следващата стъпка. Двамата били толкова влюбени, че вече не виждали смисъл да отлагат със сватбата.  

Преди да се отдадат на заслужен релакс в Дубай, Преслава и Павел се отбили до родния град на певицата – Добрич. Певицата го представила на семейството си, а те останали повече от очаровани от любимия на Петя и как той се грижи за нея. Дори обсъждали сватба.

Дати и месеци не са обсъждани конкретно, но явно този път певицата е убедена, че е открила правилния мъж за себе си.

Самата фолк звезда не смята да се впуска в подробности за личния си живот и е дискретна относно бъдещето на връзката си.

Но феновете й определено чуват сватбени камбани.

На подобно мнение са и някои от колежките на певицата. В последните дни Преслава е зарязала работата, за сметка на повечето почивки.

Певицата е известна като истински работохолик и не се спираше да обикаля по участия. Към днешна дата фолк звездата предпочита да отдъхва, вместо да се товари с многобройни участия.

Що се отнася до любимия й Павел, младокът не крие, че е луд по певицата. Той я води по екскурзии из Рила, а заедно покориха дори няколко планински върха.

След Нова година двамата отидоха до Дубай, където с жива връзка, Преслава сподели кадри от топлите плажове на емирството. Нищо чудно скоро да чуем, че освен това певицата е избирала и сватбена рокля, докато е била там.

Коментари
Зареждане...