Преслава в истерия преди първото си участие! (ВИДЕО)

Месец след раждането на малката Паола, поп-фолк певицата Преслава се върна на сцената и зарадва феновете си в столична чалготека.

Пайнерката не спря да работи през цялата си бременност и дори записа нова песен и клип, докато беше с бебе в корема.

Проверка на „България Днес“ установи, че парчето озаглавено „Да гори в любов“, всъщност много прилича на друго. Става дума за текста на песента и по-конкретно на припева, който е едно към едно с тоталния хит на световната поп сензация Дуа Липа.

В песента „Нови правила“ Липа пее същото, което пее и Преслава, преведено и римувано на български. За автори  на текста на Преслава са посочени двама души, така че не става ясно кой от тях е фен на Дуа Липа и е почерпил вдъхновение от нея.

Преслава не скри вълнението си преди първото си участие след раждането. 

„Ох, разтреперих се, паникьосах се, че не ми е включен микрофона, нервно ми е, наистина се притесних“, споделя Преслава във видео непосредствено преди да излезе на сцената. Преси се похвали и със снимка на опашка пред заведението от хора, дошли да я слушат.

Певицата се беше барнала в черна мрежеста къса рокля, но все пак не съвсем тясна. Феновете й отбелязаха, че изглежда изключително добре за родилка.

https://www.instagram.com/p/BpGO4F6jYWO/?hl=bg&taken-by=preslava__