Преслава въртяла любов с 70-годишен милионер преди Павел

Поп-фолк певицата Преслава е имала кратка креватна афера със 70-годишен дядо.

Близки до поп-фолк дивата споделиха, че връзката с пенсионера продължила едва месец, като през това време богатият старчок редувал мощни финансови инжекции, твърди „Таблоид“.

В момента изпълнителката на „Новата ти” е бременна и се очаква да роди през есента.

Петя Колева се загаджи с бащата на бебето Павел Лазаров преди малко повече от година. Точно преди него добричлийката се метнала в обятията на 36 години по-възрастния от нея мачо със завидна влогова сметка от реституция.

Така попаднала на заможния старчок, който спокойно може да ѝ бъде дори дядо. Актуалната певачка започнала да виси всеки ден в хитово столично заведение, докато не попадне на гадже с възможности.

Един ден щастието ѝ се усмихнало – запознала се със 70-годишен популярен бизнесмен, който я свалил с галантно поведение и скъпи вечери. Добричлийката не се двоумила дълго и се хвърлила в атака, продължава с писанията си вестникът.

След месец на гласовитката от лекия жанр ѝ писнало да си ляга с презрелия Дон Жуан и го зарязала в търсене на нещо доста по-свежо. Последвал нов успех – запознала се с настоящия си любим – врачанският гангстер Павел Лазаров.

В лапите на сегашното си гадже Преслава каза „сбогом” на разхайтения живот.

„Брюнетката се кротна, защото си намери майстора. Откакто е с него, не смее да поглежда други мъже, особено след като забременя”, дуднат запознати с интригата пред „Таблоид“.