Преследвачът на известна холивудска актриса се самоубил!

Преследвачът на холивудската актриса Сандра Бълок се самоуби, научи Клюкини.

Осъденият през 2014 година за заплахи  тормоз на Сандра Бълок, се самоуби, след като се затвори вкъщи в продължение на няколко часа.

Полицията се опитвала да го вразуми с часове. Напразно. В сряда 42-годишният Джошуа Корбет се самоуби в дома си в Ла Кресента, в Калифорния, пише cosmopolitan.

По онова време той бил влязъл в дома й, докато звездата е била с четиригодишния си син. Актрисата паникьосана бързо е извикала помощ.

„Аз съм скрита, имам охранителна врата, аз съм в съблекалнята“. Това се чува от този разговор, разкрит в медиите тогава.

От разследването става ясно, че мъжът е възнамерявал да я нападне сексуално. Между другото полицията е намерила в дома му две дузини оръжия и боеприпаси, държани незаконно, припомня ABC.

Десетгодишна заповед за задържане бе наложена на нападателя. Той също така получи 5-годишна пробация и задължение за полагане на грижи.

Полицията не посочи при какви условия е решила малко по-рано да отиде в дома му, но според ABC, човекът е пропуснал една от неговите срещи при съдията на 23 април.

Според сайта TMZ, Джошуа Корбет е бил настанен в психиатрична болница след осъждането му. Той е излязъл миналата година.

В сряда, докато е бил заключен в дома си, е заплашил да убие присъстващите полицейски служители, категорично отказвайки да излезе.