Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Прецакаха Анна-Мария от София ден и нощ

След конкурса „Мис Плеймейт“ избухна вълна от недоволство след избора на Нора Недкова. Останалите подгласнички в конкурса се почувстваха прецакани, споделят самите те в социалните мрежи.

Ана-Мария Чернева, която стана известна в сериала „София — ден и нощ” до последно бе спрягана за победител от самото си представяне през октомври, е най-прецакана, смятат нейни последователи.

Нора и Ана бяха фаворитки от самото начало. Недкова обаче успя да прецака съперницата си на крачка от финала. Голяма заслуга за това имат и нейните симпатизанти в публиката.

Никой от тях не вика и не ръкопляска на другите кандидатки, осигурявайки й повече преднина пред останалите.

На горещата церемония 24-годишната варненка, буквално отвя останалите момичета. Те не успяха да впечатлят журито с артистични способности, нито с харизма на сцената.

„Не мога да повярвам какво се случи. Не съм чула за себе си нито един негативен коментар. Надявам се да ми предстоят нови подвизи.

Надявам се да си е заслужавало цялата енергия, която вложих в този конкурс, колкото и несериозен да изглежда. Той е изключително натоварващ и отговорен“, коментира блондинката, минути след награждаването.

Недкова спечели одобрението на Маги Бадер, Златка Димитрова, Жени Калканджиева и Любен Дилов-син, както и на останалите в журито.

Загубилите хубавици обаче реагираха доста гневно и в социалната мрежа обявиха, че победителката си е платила.

 „Това е простотия! Викам направо да направим една ценова листа”, гласи част от поста, с който те оплюват победителката в таен чат, провокирал доста коментари.

Коментари
Зареждане...