Причини да искаш да те напляска

Пляскането по дупето е еротичен експеримент, които позволява да разнообразите малко любовната игра, като остава безобиден експеримент с БДСМ.

Някои момичета са категорично против пошляпването. Но има и такива, които нямат нищо против и дори го смятат за забавно и секси. 5 причини да искаш да те напляска по дупето

Ако не сте обсъждали идеята си за такъв вид физическа активност с партньора си или досега не сте се занимавали с подобни неща, не е зле първоначално да опипате почвата.

Това е секси

Нищо не променя социалните роли както пляскането. Ако сте генерален директор, а приятелят ви е прост куриер, едно пляскане по дупето ще промени всичко. Тогава еманципираното, независимо и обичащо да командва момиче ще притихне, защото всяка силна и независима жена понякога иска да се почувства слабо и беззащитно същество. А палавото пошляпване, което получава от партньора си в леглото, е най-лесния начин за кратко да се превърне в такова същество.

Това сближава

През 2009 г. в Университета в Северен Илинойс е проведено изследване, което доказва, че грубият секс сближава партньорите и прави отношенията им по-дълготрайни. Но дори и да не взимаме под внимание въпросното изследване, сме наясно, че всяко нетрадиционно забавление е много по-запомнящо се. А ярките спомени сплотяват.

Това разнообразява секса

Дори дълбоката взаимна симпатия и пълното съвпадение на списъка с любимите ви филми не са способни да разнообразят сексуалния ви живот. А пошляпването може да го направи!

Приятно е

Пошляпването по дупето, особено когато е неочаквано, стимулира производството на хормона на щастието. Става въпрос за плясване по време на секс, когато жената получава удоволствие.

Забавно е

В края на краищата, сексът е измислен от природата за удоволствие и радост. А какво може да е по-забавно от това да почувстваш едно шамарче по задните си части?